České stránky o hře Total Influence Online

Mutant střelec

14.05.2011 16:20

Na šachtách se objevil nový druh mutanta, oproti starým mlátičkám je tento vybaven ukradeným AK. Z prvního střetu se mi zdá, že může vystřelit v jednom tahu pouze 2x, takže výstřel možná stojí 10AP. To by znamenalo, že po výstřelu již daleko neodejde a pokud vás trefil 2x, bude stát na místě.

Upřesním podle dalších zkušeností. Další popis se týká úrovně 4-6.

Mutantem působená škoda byla relativně malá, na zbroj 267 jsem inkasoval 4 zásahy v poměrně konstantním rozmezí 18-22. Naopak mutant není příliš chráněn, při skillu zhruba 105 a použití Steyr AUG+7 padly dva výstřely 70 a 48. Dorážka úderem šreka.

 

Používaná zbraň, tedy Mob AK, se již v minulých dnech objevila v prodeji (pouze jako vylepšené kusy v Miner Townu). Při použití lidskými postavami (šrek nemůže), se vyznačuje extrémně nízkým poškozením. Běžně se uváděné cifry i při střelbě z maximální blízkosti pohybují mezi 1-8dmg. Zdálo by se tedy, že se jedná o ideální zbraň na střelnici. Věc má jediný háček. Při použití u postav s nižším skillem (řekněme pod 130) a MobAK s nižším vylepšením +3/4, dochází často k nulovému poškození terče. Objeví se hláška o bezvýsledném výstřelu, přijdete o 5 kousků munice a o stejný počet bodů srazíte stav zbraně, ovšem s nulovým přírůstkem skillu. Pro růst je potřeba způsobit alespoň minimální poškození (stejná situace platí při použití raket či granátů, pokud nepoškodíte terč či sami sebe, dostanete 0 skillu).

Na vyšších úrovních, respektive při vysokém skillu, je však MobAK skutečně vynikající a postavy se skillem třeba 160, které jinak dosahovaly při tréninku nárůst o nějakých 0.4 jednotek, mohou získat plných 2.5. Předpokladem je dostatek munice a raději více kusů MobAKů a samozřejmě sledování jejich stavu. Už vzhledem k jejich nemalé ceně.

 

Nový mutant si přinesl vlastní definici v souboru mobs.udf, pokud tedy používáte soubor s upravenou rychlostí pohybu postav (jako já), je potřeba jej buď smazat a nechat aktualizovat, anebo si před spuštěním šachet stáhnout aktualizovaný mobs.udf odsud. Následně jej nakopírujte do podadresáře \base, potvrďte přepsání původního souboru, který by měl hlásit, že je určen pouze pro čtení.

 

Akcie Pyramidy se po prvních emisích již dočkali změn a další jsou na spadnutí. V současnosti již mezidenní nárůst není 1-50%, ale pouze 1-10%. Údajně to má mít vliv na delší držení akcií hráči... nepotvrdilo se, první emise s tímto systémem skončila hned 2. den a trvala tedy ještě kratší dobu než předcházející dvě 1-50. Další úpravy se tedy dají čekat co nevidět.

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode