České stránky o hře Total Influence Online

0.13:5

08.10.2010 22:04

Nová verze přináší opravy, které se povětšinou týkají dobývání:

 - Přidán ukazatel živých a mrtvých postav.

Účastníci dobývání nyní v reálném čase uvidí, kolik je na každé straně žoldáků v příslušném rozsahu, stejně jako, kolik bylo zabito na této i na druhé straně.


Zobrazí se informace:
- Celkové, pro každou stranu
- Souhrné, podle klanů
- Pro každého hráče, který se účastní

Opravené chyby dobývání:

- Nekonečný tah během offlinu soupeře
- Vylepšen timer, a další drobné chyby.

Opravené obecné chyby:

- Chyby minigun a M60 (vypadávající zvuk, nemožnost střelby na prostor mimo "nasvícenou" oblast)

- Opravena chyba s klonováním předmětů

- Opravena možnost nákupu předmětů na šreka (již je opět možné koupit lehké legy)

Novinky a plky:

 

Při aktualizaci mají být nyní servery alespoň 30 minut nedostupné (pravděpodobně tam změny vepisují ručně). Údajně to tak bude i v budoucnu.

Chystá se sjednocení účinků zbraní. Subgranáty z Grozy by tak měly mít stejné vlastnosti jako normální granáty a RPG - neměly by tedy působit skrze stěny (bohužel není jasné proč granáty a RPG i tak občas přes stěny působí :D).

13.10. 2010 by mělo proběhnout další interview s autory, resp. měly by být zveřejněny jejich odpovědi na vybrané otázky (dle jejich výběru).

Bohužel se zdá, že autoři stále zápasí s dobýváními a zařizováním nových platebních kanálů, které jistě značně zvýší hratelnost a chytlavost hry. Šachty tedy postupují kupředu jen zvolna, objevil se pouze jediný nový text :(. Uvidíme jaké objevné informace nás čekají ve středu.

Nová čeština

Tip:

Na bug s léčením psů (namísto dvou tahů se léčí pouze v prvním, v následujícím již pouze svítí ikona léčení, ale zdraví se již nezvyšuje) prý pomahá restart klienta po každém boji. Respektive před každou bitvou, do které chcete vzít psa. Jednu bitvu po restartu se údajně pes léčí stejně jako dříve, tedy 2 tahy po sobě. Nezkoušel jsem, pokud to někdo pouřijete, dejte vědět jak to dopadlo :).

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode