České stránky o hře Total Influence Online

Autoři představují - část I

18.10.2010 18:31

Vážení!

V nejbližší týdnech a měsících se v TIO objeví několik zásadních aktualizací a mnoho drobných změn.

Zásadní updaty, které budou mít velký vliv na hru, budou dokonce mít svá jména. Například šachty a vojenská stanoviště dostaly název "Total Influence - Crystal Rush", který odráží zlatou horečku v USA. Aktualizace, která do hry vnese masové bitvy - dobývání centrální základny, se bude jmenovat "Total Influence - Big Strategy".

Ve hře se samozřejmě brzy objeví i spousta drobných změn, které by měly zvýšit hratelnost a funkčnost hry, ty však jména nemají.

Total Influence. Crystal Rush



Šachty již byly popsány, do hry by se měly dostat za tradiční týden či dva.

V předchozím článku byl celkem podrobně popsán systém boje na šachtách, v mezičase však byly zabudovány další nové a neotřelé prvky

Noční režim



Narozdíl od bitev na povrchu, v podzemí bude panovat tzv. "Noční režim". Dohlednost se tedy bude lišit, člověk uvidí na 5 polí, horník na 6 a pes na 7.

Hráči si ovšem budou moci osvětlit prostor pomocí světlic (spec. granáty, které osvětlí pole kam dopadnou) anebo s pomocí noktovizoru.

Systém kotování krystalů
Co budou hráči dělat s vytěženými krystaly? První a nejobvyklejší řešení, rovnou prodat přes speciální rozhraní "dealerů SC", prodat je mohou i jiným hráčům. Anebo je prodávat nemusí, nějakou dobu vyčkají a prodají je dráž. Vše spočívá v oceňení krystalů, které se bude měnit v závislosti na poptávce a nabídce.

Třetí možnost - vůbec neprodávat, dokoupit si vzorec a s pomocí krystalů si pro sebe anebo na prodej vyrobit implantát.

Implantáty, nová možnost kde utrácet.

Ano, ano do Total Influence bude zavedena možnost výroby předmětů - craftingu.
Samozřejmě, zbraně a vybavení se v zoně vyrábět nenaučili, ale implantáty už zvládli.

Implantáty - předměty s nevelkou trvanlivostí, umisťovat se budou do zvláštních slotů. Zabudovaný implantát bude mít dodatkový vliv na postavu. Pracovat bude podobně jako procvičená dovednost.

V případě vyjmutí implantátu ze slotu, se jeho stav stane nulovým a implantát zanikne. hráč si může implantát vyrobit s pomocí nákresu a vytěžených nebo zakoupených krystalů.

V první verzi šachet ještě nebudou aktivní veškeré možnosti, ty budou spouštěny postupně, podle toho jak se celý systém osvědčí.
 

Total Influence. Big Strategy

- tady se můžete podívat jak vypadá strategická mapa Dobývání centrální základny.

Práce na tomto updatu již probíhají. "Big Strategy" je svým způsobem velké dobývání nového objektu - Centrální základny. Narozdíl od současných dobývání, bitva o CZ bude probíhat podle naprosto odlišných pravidel a systémů.

První co hned udeří do očí, je velká strategická mapa, na které se budou promíchavat jednotlivé bojové skupiny. Výsledek bude v mnohém závidet na manévrování jednotlivých stran. Vizuálně se tyto pohyby BS budou podobat sérii Total War.


Samotné bitvy budou zakládany připravenými BS a budou probíhat na čtvercových mapách, jako v aréně.

BS bude několik typů, Specnaz, Úderníci a Těžká pěchota. Od typu BS bude záviset i rychlost přemisťování na mapě, prostup terénem, rozsah dohlednosti, max. úroveň vylepšení, a také jaké postavy bude možné do BS nasadit. Přihlásit se budou moci pouze postavy na lvl 11-20.

Vlastník CZ bude dostávat daně ze všech ostatních základen a stanovišť.

 

 

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode