České stránky o hře Total Influence Online

Čeština do Total Influence

23.08.2008 16:25

 Jak spustit a hrát Total Influence česky?

Postup je snadný, stáhnout si poslední verzi češtiny a soubor "czech.lng" poté nakopírovat do složky "base" v adresáři se hrou. Ve složce "base" pak najdete také soubor "config.cfg" ten si zazálohujte, může se vám to hodit. Jakmile máte někde uloženou kopii, otevřete původní "config.cfg" například v Zápisníku či ideálně PSPadu a najděte řádek s označením jazyka. Na jeho místo vložte následující text (bez uvozovek) "g_language czech".

 

Po restartu hry by již prakticky vše mělo jít v češtině. Soubor se obvykle mění při každé nové verzi, pak už ale postačí stáhnout novější češtinu a nahradit původní soubor. Výhodou české verze je, že narozdíl od anglické obsahuje více podrobností převzatých přímo z ruské jazykové verze. Jakékoli chyby či připomínky k překladu můžete napsat na kontaktní e-mail.

 

Edit: Pokud někdo hrajete se zapnutou podporou ruštiny a české znaky v překladu se nezobrazují, odstraňte si z použité češtiny diakritiku. Ideálně opět v PSPadu - otevřete v něm soubor czech.lng a postupujete... Úpravy > Konverze > Odstranit diakritiku. Jedno OK a soubor je připraven.

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode