České stránky o hře Total Influence Online

Co byste chtěli vědet o TIO, ale není koho se zeptat...

22.08.2009 10:49

 

    Chcete zjistit, jaké je hrát se třemi Šreky, smečkou psů, s nejlepší výstrojí a výzbrojí, jaký přínos má ten nový perk, jak se tváří soupeři, když na ně vypustíte skupinu tří granátometčíků (ideálně se všemi granáty vylepšenými na +5:), jak funguje rozšíření počtu žoldáků, jak bude vypadat boj klanů o základny, a tak dále?

Pokud vás napadají podobné otázky anebo přemýšlíte o rozvoji další postavy a nejste si jisti, co přesně by měla mít či umět, případně jak se s tím psem/horníkem vůbec bojuje. Pak ideálním místem pro hledání odpovědi je test server. Ten běží vždy pouze před připravovanou obnovou. Což je v současnosti již asi měsíc :). Hrát na něm můžete se stejným nickem/heslem, ale potřebujete novější, testovací, verzi klienta. Tu je možné stáhnout z fóra hra, vždy bude v sekci "Obo vsem" v diskuzi s názvem "Potestit obnovu". V prvním příspěvku je vždy popis aktualizace a odkaz na stažení souboru s testovací verzí. Pak je dobré si na počítači zkopírovat adresář s aktuální hrou, přejmenovat třeba na "Test" a do tohoto adresáře rozbalit testovací verzi. Nechat přepsat stejné soubory.

Pak už jen spustíte soubor "totinf_mini.exe" z adresáře "Test" a jako server zvolíte třetí odshora, testovací. (Pokud právě není mimo provoz).

O víkendech a v podvečer tu probíhají i boje o základny, navštívit je však můžete i přes den. Často se stane, že vás někdo osloví, abyste se k boji připojili.

Abyste byli na věc patřičně vybaveni, je zde kouzelný příkaz "/test". Ten stačí (bez uvozovek) napsat do chatu v kterémkoli městě a na vaše konto přiteče 100zl. Za každé opakování... Máte tedy možnost hrát jako platící hráč. Zlato dle potřeby převedete na kredity a hurá do obchodu. Nejlépe je koupit SE zbroj, protože při vylepšování a případném neúspěchu vám nezmizí, pouze spadne na původní úroveň. Takže je vhodné vylepšit si zbroj, primární i sekundární zbraň, nakoupit nějaké ty granáty a lékárničky. Nezapomenout se naučit všechny úrovně perků, které vás zajímají, případně vyzkoušet další z možných služeb. A pak už vzhůru do boje a testování.

Perky, tedy schopnosti postav, zde jsou zamčeny k úrovním. Na první úrovni se tedy nenaučíte nejvyšší level mistra pistolí. I vylepšování pomocí Upgrade kitů je pravděpodobně vázáno, na první úrovni mi šlo vylepšovat "pouze" do +10. Asi aby se hráči dostali i k vlastnímu testování hry:).

Vyzkoušet si můžete i nákup vylepšených předmětů v Miners Townu, kde zároveň můžete koupit i dalekohled a zkusit si tak jeho použití ve hře. Případně tu prodávají i 3600 jednotkovou super opravářskou bednu.

Anebo si můžete již na úprvní úrovni založit vlastní klan, prozkoumat možnosti klanu i nabrat další hráče.

Také zjistíte, že nová služba "Bonus k vylepšování předmětů" stojí 5 a 10 zl. a je pouze na minutu, dvě... cink, cink do kasičky.

 

A nezapomeňte se pak opět navrátit ke svým "normálním" postavám :).

Link na aktuální testovací verzi je: https://nudl.net/tmp/patch106.zip

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode