České stránky o hře Total Influence Online

Co se možná objeví v nových verzích

30.11.2009 22:42

    Osobní značka. Označení předmětu za osobní, vám dává možnost, si tento předmět kdykoli přitáhnout nazpět. Dokonce i v případě, že hráč, kterému jste předmět půjčili, je právě v bitvě. Pokud mu tedy seberete zbraň či zbroj, nadšený asi nebude :D. Pokud byste takto označený předmět kupovali - mělo by vám vyskočit varování, s oznámením, že ve směně je i označený předmět a tedy se vás prodejce pravděpodobně snaží podvést.
Samozřejmě vlastní předmět můžete opět odznačit a poté jako čistý prodat. Na označeném předmětu nelze dělat vylepšení ani opravy, ovšem lze jej (alespoň prozatím) zničit. Ať již neopravováním anebo odkládáním na zem - kyždé položení ztratí polovinu stavu/životnosti.
Pozor za označení předmětu platíte - momentálně byl kurz 285kr. na den označení. Ale maximálně bylo možné předmět označit na 35087 dnů, poté částka přesáhla povolenou hranici 10 milionů kreditů :D.
Vkládaný PIN musí být pouze z čísel (aspoň nyní).



Značka by také umožnila výstroj u nováčků... po založení postavy byste dostali nějakou základní výbavu pro 1-2 úroveň. Samozřejmě byste ji nemohli prodat :). K nějaké hranici by se sama vrátila/smazala (čas, dosažená úroveň nebo po dosažení nějaké sumy získaných kreditů atp..). Ale to je opět jen úvaha, jestli se bude realizovat...


Aliance klanů. Umožní se při dobývání zapojit do BS založené spřáteleným klanem. Nemusíte pak čekat, jestli bude mít čas a dostaví se někdo z vašeho klanu, stačí když budete mít dostatek spřátelených :). Výborná věc, ale nám bohužel poměrně naprd. Alespoň do doby než tu bude několik CZ/SK klanů, se kterými by bylo možné kooperovat.


Zbroje s přídavkem k boji zblízka, dohlednosti (vhodné pro snipery), k nosnosti a ....zatím jen popisky, nelze vyzkoušet :(.


Pracuje se na ostranění bugu ve známém hangáru s bednou a batohem :). Bedna i batoh se prozatím urputně brání - při pokusu o otevření teleportují vás (jako M60) batoh se občas úhlopříčně teleportuje do protilehlého rohu hangáru :D. Bedna pro změnu zmrazí postavu, která se pokusí o vloupání a je nutný rekonekt :).


Koeficienty měst na 3 desetinná místa



Nový druh ratingu u postav při zakládání bitvy. Namísto ± je to nyní poměr mezi zabitými a padlými postavami.


Log bitvy - zatím dobré tak na počet tahů při dobývání :). Nastavuje se v Menu>Nastavení>Bitva - překvapivě :).



Dvě poměrně povedené změny:
Nový interface u dobývání - hledání soupeřů..
Nový interface v obchodech. + Tlačítka obchodů Zbraně, Zbroje a Munice jsou po stisknutí cca 1-2s neaktivní... nelze tedy obnovovat krám 5x za sekundu :) - mírná výhoda pro ty s horší odezvou (?bude?).

Šipkami si přepínáte postavy přímo v obchodě, dole v těchto místech vidíte inventář a máte tak přehled, kde je volné místo a komu co kupujete.


Mluví se (ale nezkouší) o již zmiňovaných vojenských stanovištích. Klan by mohl držet toto stanoviště, na něm by byla šachta, kde se mohou těžit modré krystaly. V šachtě hrozí napadení "divokými" horníky (šreky), napovrchu zase může stanoviště napadnout jiný klan... Klan držící stanoviště by tedy bránil kutající hráče (aspoň na povrchu - dole v dole by si asi museli poradi sami :). Jak často by bylo možné napadnout stanoviště? Jak by tam klan držel obranu, za kolik bude možné prodat krystaly atp.... nevim :).

Tento perk se u vašich postav objeví automaticky, jakmile držíte některou ze základen.


Změn je celkem dost, v podstatě co dva dny je nová verze a v ní nějaké novinky, nestíhám to ani sledovat, natož testovat a zaznamenávat. Než jsem si udělal těhlech pár poznámek, už jsem něco mazal a něco přidával :). Kolik z testovaného bude nakonec už v této verzi asi zatím neví ani vývojáři :).

Nicméně Pouštní Orel není součástí...
 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode