České stránky o hře Total Influence Online

Čtvrtletní novinky

01.05.2010 13:48


29.4. byly perky za 50%, tentokrát jsem to zjistil až den poté :).
1.5.-3.5. je akce dvojnásobný zisk zkušeností, dovedností a hodností za vyhranou bitvu.
1.5.-9.5. bude možné v bednách nalézt šampaňské.

Změny pro nejbližší dobu(citace z různých postů):

1- Hodnosti postav již nebudou závislé na hlavním avataru. Kterákoli z postav bude moci mít vyšší hodnost.
2- Bude spuštěna služba umožňující změnu hlavní postavy na některou z ostatních, případně pouze na nejvyšší lvl v jednotce (?). Bude tedy moci být hlavní postavou třeba pes?? :).
3- Hraniční hodnosti. Některé hodnosti budou nastaveny jako již neklesající, při jejich dosažení již postava níže nespadne.

Corporal - 180 HB
Sergeant - 450 HB
Second Lieutenant - 1800 HB
Captain - 5400 HB
Sub-Colonel - 12000
Brigadier General - 22000 HB
General - 35000 HB

4- Snížení postihu padlým, místo -10 již jen -5HB
5- Dovednost nyní bude růst i při porážce, ale bude to pouze 20% hodnoty, kterou získáte za vítězství.

Body 1 a 2 jsou jen dočasné do doby spuštění aukcí postav, všichni kdo by chtěli této služby využít, mají tedy k dispozici jen určitý čas...

- Bude změněn vzhled postav, zbrojí a zbraní v MO. Současný "odrbaný" vzhled, neidentifikovatelnost zbraní (bez použití F11) hráči opravdu těžce rozdejchávali. Tato změna, ale samozřejmě nepatří mezi priority, takže horizont je řekněme spíše měsíce, než týdny. ...tak tato změna je na testu již aktivní, spočívá v jednoduché de/aktivaci volby "Zobrazovat poškození zbroje" v menu Nastavení>Bitva>Vizuální efekty, do tohoto menu se dostanete i ikonkou nastavení v pravém horním růžku Battle chatu. Dá se tedy očekávat, že se dostane do hry pravděpodobně ještě před střelnicí, anebo zároveň.

- Aukce postav:
Povede k vyšší identifikaci hráčů s hlavní postavou. Nákup/prodej žoldáků bude provádět aukční systém, který auomaticky nastaví cenu dle úrovně, perků, dovedností a hodnosti postav. Takže kdo očekává, že si přesune postavy ze svých jiných účtů - ten si to jen nalhává. Jedině, že bude ve správném pořadí (?? vyhraje aukci??) a za tržní cenu. Žoldákům bude také nutno platit. Nemusíte hned omdlívat, částky nebudou vysoké, navíc v té době by již měly být v chodu šachty a možnost těžby krystalů, tzn. další zdroje financí. Výplata 2x měsíčně, a dialogy ve stylu JA. Kdo nezaplatí, tomu budou postavy nadávat - tím získají lidskou tvář :). Vzpoura postav viz níže.

- Vyvážení hry:
Není tajemstvím, že řada zbraní a zbrojí ve hře není používána, snad pouze v MO nebo nováčky na zkoušku. Několik zbrojí je univerzálních a jsou používány v 99% případů. Dozrál čas hru rebalancovat, ale je to samozřejmě složitá záležitost. Nově bude vybavení vázáno ke 4 rozsahům úrovní. Vazba na úrovně však nebude natvrdo, ale pouze pohyblivá. Ve hře se tak objeví nové typy zbrojí i zbraní.
Mimo to budou mít některé předměty bonusy k vlastnostem, například při určitém složení výstroje bude aktivní bonus pro snipera, analogicky to bude platit u tanku nebo útočníka s automatem. Neznamená to, že byste věci použít nemohli, můžete si vzít jakékoli, ale bonus bude aktivní pouze při určitém složení...
Přechod na nové typy předmětů bude přes určitý interfejs, který dá hráči možnost (vyměnit?? věci za) předměty požadovaných vlastností pro určitý rozsah úrovní. Úplně nejdříve však bude spuštěn nový server, kde budou již nové typy vybavení a po doladění se teprve začnou změny vyvážení převádět na stávající servery.

Zapomeňte tedy na HB a FEA v Rezervaci  -  ovšem pokud  umožní FEA nosit až od 15. lvl, bude to ihned dost laciný artikl na trhu, minimálně než to prodají nováčcci s postavami 4-5lvl :).

Střelnice a platby žoldákům:
- Střelnice bude za zlato i za kredity. Jeden vstup denně bude zdarma.
- Platby žoldákům budou nízké, zvláště pokud jste je vycvičili od nuly. Žoldákům koupeným v aukci již bude třeba platit vyšší, tržní žold.
- Postavy se budou hlásit o své kredity, ale nezmizí, pouze budou bojovat hůř. Když nedostanou zaplaceno delší dobu, přestanou chodit do bitvy úplně.
- Pokud nejste delší dobu ve hře, pak budou mít radost z vašeho návratu, odpustí vám část dluhu a dokonce budou ochotny jít i na dluh do boje.
- Vzpoura nastane pouze v případě, že někomu zaplatíte a jiným ne :).
- Vzpourou se rozumí odmítnutí vstupu do bitvy a pokud  postavě schválně neplatíte, pak může opustit jednotku úplně. Taková postava pak bude vystavena na aukci, ale vlastník nedostane nic. Ovšem jedná se o krajní případ, každý tomu bude moci zabránit.

 

Z toho jednoho vstupu zdarma - doufám, že na střelnici nebude třeba 20 terčů/cílů, po jejichž zničení výcvik končí. Pak by se z výcviku stala asi opravdu drahá záležitost...

 

 

 

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode