České stránky o hře Total Influence Online

Dobývání základen je tady?

25.08.2009 01:31

 

Někdy před půlnocí se objevila aktualizace hry. Na změny jsem se ještě nestačil podívat, protože autoři totálně překopali soubor s texty :(.

Přes drobné potíže (opařená pravá dlaň :) se mi snad povedlo češtinu srovnat do stejného tvaru.. doufám. Případné nedostatky hlašte na mail. Díky.

 

Zaznamenal jsem nový obchod, kde se prodávají vylepšené předměty. Ceny těch nejlepších jsou kolem 4 milionů, tedy cca 50.000 rublů v reálných penězích. Nemám moc představu kolik to je, ale předpokládám, že si za ty peníze můžete v Rusku koupit nejmíň počítač :). Pravděpodobně to vzbudí živé ohlasy v komunitě hráčů. Uvidíme v následujících dnech.

Vliv měst se nyní mění v závislosti na počtu hráčů ve městě - tedy alespoń mi to tak přišlo, během cca 2-3 restartů při překládání.

A možná se již budou dobývat i ty základny. Již teď panují určité obavy, že základny ovládne skupina platících hráčů s nejlepším vybavením. Tak se necháme překvapit, jak to dopadne :). Za sebe můžu říct, že se k žádné koupi vybavení nechystám. Tedy samozřejmě kromě spekulativních nákupů s cílem obohatit své postavy :)).

Ale už jdu opravdu spát, čeština ke stažení..

 

Doplněno 25.8.2009 17:17

 

Novinky:

Dynamické koeficienty u měst, mění se podle počtu hráčů/bitev ve městě. Pokud je hráčů málo, koeficienty rostou a lákají tak další ke vstupu do města :). Opačně, jakmile je hráčů hodně, koeficienty klesají. Týká se pouze měst s možnou výzbrojí před bojem - Denver, NY, MZ.

Podobně předměty prodávané v oddělení Spectra Crystals, mají mít nastavenu plovoucí cenu. Při velké poptávce půjde cena předmětu nahorů, naopak pokud o něj nebude zájem, měla by se jeho cena postupně snižovat - až k hranici, než někdo koupí. Vývojáři očekávají, že se tak postupně ustálí tržní ceny, odpovídající opravdovému zájmu o předměty. V budoucnu bychom se tak mohli dočkat laciných slabších zbrojí a zbraní, jejichž ceny momentálně udivují hráče :). Nejdražší předměty překračují hranici 45000. Taková cena odpovídá zhruba 27.500 Kč, podle kurzu, jak je to s poměrem platů, to netuším. Naštěstí je možné platit jak zlatem, tak i kredity. Za ty vychází stejný předmět na pouhých 3 800 000 (což by i platícího hráče vedlo nejdříve k prostému převodu zlata na kredity, ušetřil by tak totiž 7000 rublů) a je tedy "dostupný" i nám, co hrajeme bez kreditky :).

Základny by se měly v následujících týdnech objevit u každého města. Základna pak bude mít vliv na ceny předmětů ve městě - daň, která připadne klanu ovládajícímu základnu. Výši této daně si stanovuje klan, takže může být 1% nebo třeba 50% :).

Dobývání základen se mohou účastnit klany úrovně 1 a 2. Pokud tedy máte běžný klan úrovně 0, musíte si koupit vyšší úroveň. Úroveň postav již ohraničena není, přihlášení hráči jsou zprůměrováni a vyhledána odpovídající skupina protivníků. Např. lvl 10-5-7 proti 6-8-8 (předpokládám :).

Český klan na Arizoně tedy úroveň 1 nemá a prozatím ani její nákup není aktuální (platí se zároveň kredity a body vlivu klanu, kterých je potřeba tuším 15000). Každopádně pokud se někdo na Arizoně plácá sám a chtěl by si občas pokecat česky, použijte kontaktní mail :).

 

Více o základnách v ruštině a následně v relativně srozumitelném překladu zde:

stručněji: https://tionline.ru/forum/index.php?showtopic=23396    

strojový překlad

 

podrobněji: https://tionline.ru/forum/index.php?showtopic=23398    

strojový překlad

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode