České stránky o hře Total Influence Online

Etika hry

15.09.2008 21:23

    Následující desatero je cíleno především na hru v Military Outpost a kooperaci, ať už jako tým nebo klan. Alespoň některé zásady ale platí i při hře s vlastním, zakoupeným vybavením. Je možné, že se časem objeví i nějaký kodex hráče, nějaké náznaky na fóru už byly, jen nevím jak to dopadlo :).

 

1. Neodpojujte se z boje. Ani pokud máte podivně hrající spoluhráče, ani když je jasné, že vaše postava padne.

2. Neběhejte po bednách. Jakmile se vyzbrojíte (nebo i dříve:), snažte se účinně zapojit do boje. Bedny můžete otevřít třeba cestou, když zbudou body a čas.

3. Snažte se omezit možné ohrožení spoluhráčů při použití M60/Minigunu, granátu či RPG. Dejte jim předem vědět, že zbraň máte, aby vám ponechali prostor. Pokud to nedopadne, omluva neuškodí :).

4. Dělte se o předměty. Nabídněte spoluhráčům výstroj, zbraně, lékárničky, rakety atp... Pokud jste na konci boje narozdíl od ostatních nezraněni, a máte v inventáři nějaké lékárničky, položte je na zem než bitvu ukončíte.

5. Pište spoluhráčům, co po vás zůstalo v bedně, pokud něco.

6. Nenadávejte, neurážejte.

7. Neotravujte ostatní stížnostmi na nevyváženost hry, špatné rozlosování, rozestavení, atd.

8. Snažte se bojovat i v bezvýchodných situacích - každý výstřel, hod granátem, úder ap. se vám připočte ke zvládnutí dané zbraně i když postava padne a nezíská velké zkušenosti či kredit.

9. Umírejte důstojně :)). Viz body 1 a 8.

10. Pokud vaše postava padne a má v inventáři něco, co by mohlo ostatním pomoci, dejte jim o tom vědět dříve než hru ukončíte.

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode