České stránky o hře Total Influence Online

Interview s tvůrci

26.06.2010 11:46

Stručný výtah odpovědí z interview s autory + moje rozsáhlé následné interpretace :). Btw podle fotky si autoři u toho dávali tmavé Krušovice - aspoň část z těch Alkáčových peněz jde zpět do Čech :D.

Originál s obrázky. Dvě strany...

- Vývoj má údajně pokračovat ještě alespoň 5-7 let.

- Dobývání - nová verze, přístupná všem klanům, bude vyřazovací. Kdo vypadne, dostane po vyhodnocení svůj zisk (a mezitím už snad bude moci hrát - ne jako dnes kdy musí čekat na konec).

Tzn. pokud to dobře chápu, že by pravděpodobně trvalo delší čas než dnes.
Pokud nastoupí řekněme 64 klanů na každé straně, druhé kolo 32/30, třetí 16/16, čtvrté 8/8, páte 4/4, šesté 2/2, sedmé finále 1/1. Normálně se hrají tak tři, čtyři hry za těch 90 minut. Takže buď ještě zkrátí čas/tahy anebo s tím budou ještě jinak šašit :D. Nemluvě o nárocích na počet a level a rozsah postav pro 6-7-8-9 bitev... Ale podle jejich tvrzení budou dobývání trvat, dokud se nerozhodne o vítězi :).

- Předměty +15 jsou levné (vytrženo z odpovědí, ale zhruba se z toho dá usuzovat na pravděpodobnost znovuzavedení slev v SC :D)

- Nové "Velké" dobývání centrální základny, má být pro lvl 11-20, s velícím na každé ze stran, účastníci bojují na celé mapě, rozdělené do sektorů. Munici apod si doplňují z náklaďáku,
( který asi posílá velitel - jediný bude mít asi ucelený přehled co se děje a jak se bitva vyvíjí ). Tři druhy vojáků, commandos - průzkumníci a záškodníci, navádí minometnou palbu zpoza mapy (asi jen lehce oblečení, věci do +15). Šturmovici - bežná pěchota, a Tanky - těžkotonážníci, kteří budou prorážet díry v obraně...

- Centrální základna nebude mít vlastní město a bude si brát daň z daní ostatních základen...

- Tržnice by měla být sjednocena podobně jako Aréna, po vstupu byste měli spatřit nabídku ze všech měst v jediném rozhraní (pokud to dobře chápu...)

- Šachty. Bude tam tma :). Šrek tam, narozdíl od povrchu, uvidí dále nežli lidé. Ti budou moci používat světlice nebo noční vidění... (jinak pravděpodobně uvidí třeba jen 7-8 polí).

- Krystaly ze šachet bude možné změnit na nějaký bonus u předmětu. 4 krystaly+ nějaký řemeslník?? dost nejasné.. :D

- Opravářská dílna. Placené opravy předmětů. Pokud budete mít opotřebenou drahou věc (třeba+25) a budete se bát ji zkusit vylepšit, pak bude možné si ji necha topravit. Samozřejmě cena bude odpovídat úrovni vylepšení. Jestli bude po opravě na zcela původních hodnotách neřikají :). Takže pokud si teď hodně opotřebujete nějakou fakt drahou věcičku typu M4+15, zkuste vyčkat do podzimu/zimy ).

- Alex odpovídá na otázku jestli bude možné reagovat na zprávy poslané do bitvy, "Byl jsem v boji, a najednou dostanu zprávu od nějakého hráče: bl bl bl bl bl.., přes celou obrazovku, a za chvíli další blblblbl, a pak blblblblbl rulez..., tak jsem vylezl z boje a zabanoval ho." Komentátor: "Jasně, na 30 minut za flood." Alex: "Ne já jsem ho zabanoval. Navždycky. Protože na to prostě nemám slov."
Takže tak :D. Ovšem vůbec z toho není jasné zda o možnosti reakce na zprávu uvažují. :).

Btw, dříve jsem s ním poměrně často hrával s trojicemi v MO. Společně jsme vesměs vítězili, proti sobě to bylo tak v poměru 3:2 pro mně. Takže hraje takový lepší průměr. Porazil jsem ho v různých variantách aspoň dvacetkrát, jednou při nějakém obzvláště vydařeném kombu měl dokonce i nějaké připomínky, ale ban jsem od něj nikdy nikomu dávat neviděl :). Od jeho klanu, ale ano :D. Postupně přešel na hru s výbavou a v současnosti je nejčastěji vidět ve VV městech, kde hraje 4-6 HxS a testuje funkčnost autobattlu.

- Nové Aliance 3 lvl pro 5 klanů, hlavně kvůli novým rozsahům, aby se vůbec dali dokupy hráči :).

- Léčení bude zavedeno jako dovednost. Momentálně bylo odebráno a bude znovu zavedeno, až to bude hotovo. Ovšem žádné dodatečné body pak nikomu přiděleny nebudou, tkaže pokud mátet řeba automat a přemýšlíte jaký druhý skill cvičit, můžete to zatím nechat být a počkat na medika. Pak budete moci léčit, ty co si mezitím cvičili třeba granáty :)).

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode