České stránky o hře Total Influence Online

Je čas lagů...

21.11.2009 23:19

    Tak jsem se včera večer a dnes poránu zhruba po týdnu opět dostal ke hře a pokračoval ve výcviku postav. První jsem přesunul do 3. úrovně. Tam jsem prozatím odehrál přibližně 18 bitev, z toho 2 vítězné. Svůj primární AK47+0 jsem na posledních 12 bitev zaměnil za AK47+3 - v těchto bitvách jsem získal 4.04. Celkem jsem od začátku úrovně nabral 1407 zk. a 6.09 bodů dovedností! Do konce levelu mám možnost získat ještě 2.64 skillu a ~2730zk. Zdá se tedy, že pokud naberete 69 skillu do konce 2. úrovně, není již poté příliš nutné prohrávat. Respektive podle počtu získaných dovedností naprosto postačí projet cca polovinu bitev anebo zhruba 2000 expů před koncem úrovně přejít do režimu otloukánek :).

Zkušebně jsem v MO začal společně se dvěma "zaseklýma" postavama cvičit jednu granátnici. Není to moc reálné. Bitvy jsou poměrně dlouhé. Ne vždy se najde vrhací předmět. Zbylé postavy mají dovednosti na max a mohou tedy hrát čímkoli dle libosti, jejich skilly už to nijak neovlivní. Kryjí vrhačku :). Koeficient MO 0.75 má ovšem celkem nepříjemnou (?) vlastnost. Nepoznal jsem rozdíl mezi granátem vrženým do hloučku tří soupeřů (každý -50 dmg) a oslepujícím vrženým nazdařbůh. Za odpálení vesty s 2x -70dmg z toho 1kill (plus nositelka), zisk 0.07 :(. Suma sumárum, po 4-5 bitvách jsem někde na 35.43 a stojí to moc času, nemluvě o manévrování a nemožnosti útočit postavou jinak (jiná dovednost by se samozřejmě dala za 1000kr. "umazat", ale nabrané zkušenosti ne). Takže na granáty zbývá pouze ta dražší cesta.

Pár malých hintů.

Dobývání:
V dobývání vám přijde vhod avatar, snadno pak poznáte v jakém pořadí se vám budou ládovat postavy. Jediný další význam má v tržnici, kde se hráči s avatarem řadí před ostatní (což může být v přecpané Rezervaci mírná výhoda).
Pokud si pro boj do skupiny připravíte více postav a budete hrát jen sami, může se vám stát, že vás automat přiřadí proti skupině tří protivníků... kteří mají po jedné postavě, a klidně i na vyšším lvl než jsou vaše.
Při postupu přes větší otevřená a volná prostranství si nejprve projeďte kurzorem vzdálenější oblasti, pokud na zobrazené trase uvidíte ruzné zatáčky a obtékání, můžete si být jisti, že na těchto úsecích bude řada "stínů", kde neuvidíte ani krok stranou, natož soupeře. Pokud hrajte ve více hráčích, je možné takto ve stínu ukrýt snipera na místě slušné pozice.

Denver Survival:
Oblíbenou pozicí na mapách Denveru při Přežití 3+ postav je (vesměs pro posledního hráče) místo po levé straně vrcholu mapy, většinou zhruba 10 polí od vrcholu. Začínající hráč obvykle stojí po pravé straně a nedaleko. Úhlopříčný postup vám často vynese 2 dávky z automatu, někdy i ze Steyru. Pokud se na nešťastníka, kterému zrovna padl random, sesypou dva hráči, obvykle skončí a někdy i bez výstřelu. Při spuštění Survivalu pro 3 hráče s jednou postavou, bývají postavy v tomto rozestavení nejméně v 85% případů...


Po boji - sejmutá zbroj jasně ukazuje, že v závěru jsem již šetřil za opravy :)

 


Prodej mimo Rezervaci:
Varuji před neuváženým zakládáním krámku na tržnici některého z daněných měst. Běžně tam vidím prodávat třeba AUG za 700 nebo HC tělo za 870 atp., zrovna teď třeba nový Steyr+5 za 16k v MZ. Uvědomte si, že každý takový prodej vás bude stát obvykle 10%. Za HC tělo tak hráč ve skutečnosti získá pouze 783kr., tedy méně než za kolik jej koupil v tržnici, podobně Steyr+5 nahradí částka 14400 kreditů. Pokud by dotyčný vyrazil do Rezervace, za 14.5k by prodal překupníkům během maximálně hodiny. Obecně nelze prodej v těchto městech doporučit. Pro zisk je potřeba cenu o tolik navýšit, že předmět již prakticky není prodejný. Vezměme třeba to nešťastné HC tělo, pořizovací cena 800kr., nabídnete za 900, vyděláte 10 kreditů a tělo budete za 900kr. prodávat týden. Za 839,- v R může být pryč během odpoledne... Špatný artikl? Podobná situace je i třeba s lékárničkami. Koupíte za 150, v R prodáte za 175. Na zisk stejných 25 kreditů musí být cena v MO/MZ/NY/D - 195kr. EXO? 4000/5000, v MMND je na 1k zisk potřeba prodat za 5560. Rozdíl v rychlosti prodeje za 4999,- a 5560,- může být i několik dnů zapnutého PC ... Tržnice těchto měst mají jedinou výhodu - minimum prodejců. Jste tu více viditelní, ale nevím, kolik hráčů zde ještě navštěvuje tržnici :).
 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode