České stránky o hře Total Influence Online

Konec dárků a FEA od 4. úrovně, první změny v roce 2011.

17.01.2011 16:44

Po třech týdnech dnes končí prodej vánočních balíčků od SC, v prodeji zůstaly pouze klíče k bednám nalézaným na bojišti.

V této aktualizaci zároveň autoři omezili použití FEA až od 4. úrovně (jak obyčejnou, tak i SE verzi), což znamená konec ženských zbrojí v Rezervaci a pravděpodobně i snížení zájmu o ženy obecně :D.

Nově se objevilo pár podivných ikon typu měšec, které možná mají vztah ke kvantu nových textových řetězců - všechny se týkají aukcí a obchodování. Zdá se tedy, že přerodu v ekonomický simulátor nic nestojí v cestě. Cvičte si pojmy jako lot, kotace a podobně.

Jedinou nefinanční věcí se stala ikonka osvětlujícího granátu ).

A jedním z mála nefinančních textů je zmínka o nastavení předmětu jako "osobního" (pravděpodobně ihned při koupi) - následně pak nepůjde předat jiným hráčům. Vsadil bych se, že tato nová značka bude neodstranitelná - pro autory to může být jen výhodné, i pokud hráč hru opustí, předměty nikomu věnovat nemůže ). Doufejme, že se časem setkáme i s klanovou značkou, po které hráči často volají a která by do jisté míry zabraňovala vykrádání KS.

Jen pro pořádek ještě zmíním nedávnou (13.1.2011) jednodenní akci, kdy předměty v prodejně SC stály při nákupu za zlato 50%.

Nová čeština.

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode