České stránky o hře Total Influence Online

Lagy, bugy a mordování hráčů

07.11.2009 22:37

Dnešní večerní smršť na fóru, téma jasné :), přinesla i pár zajímavých informací. První, administrace byla na fóru a totálně dlabala na to, že by hodila jediné oficiální info k aktuálnímu dění, proběhlému dobývání atd. Jediné na co reagovala, byl nějaký ušmudlaný post o něčích problémech s banem chatu, a to ještě nikoli na tazatele - zakladatele tématu, ale nějakého přispěvatele, kterému administrátor psal ať si přečte jeho PM. S přibližnou citací, "Zbytečně ztrácím čas a píšu ti PM? Mám ti dát ban rovnou?" :) Bohužel odkaz mám, ale již není k dispozici, neboť dané téma bylo promptně smazáno. Poté co si z něj začali hráči utahovat, jako jediné akce adminů dnes večer.

Druhou zajímavostí je popis cheatu, který měli údajně někteří hráči zneužívat i během dobývání. Prý spočívá v možnosti vložit do stejného slotu až čtyři totožné předměty, jejich vlastnosti se pak údajně sčítají. Tedy například 2x AK+8 dává solidní poškození, 3x HB SE +7 atp. zda musí mít předměty i stejný stav, netuším. Ne, že vás teď zabanujou, jak rvete 4x VSS+20 do jednoho slotu :)).

Třetí, tentokrát věrohodnou zprávou, je popis bugu. Nedávno jsme se s ním sami setkali při HxS. Chyba následuje po použití vrhací zbraně, pokud s ní házíte až na okraj dosahu, resp. za něj. Následně se na jeden tah sekne hra soupeři, který se nemůže hnout. Po předání tahu na vaši stranu, je vše opět OK. Funguje jak v 1vs1, tak i HxS. Právě v poslední variantě bitvy jsme bug zažili i my. Neřikám, že jsme ho viděli :). Po vržení flash granátu se pes, stojící za rohem nedostavil (ačkoli nebyl nijak zasažen). Jeho tah propršel, náš již byl normální. Nevím zda se týká veškerých vrhacích zbraní, Flash určitě, RPG prý také...

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode