České stránky o hře Total Influence Online

Loučení s dobýváním základen

08.01.2010 21:54

 

 

    Po nedávném omezení dobývacích bitev na 4-členná družstva a snížení dosahovaných bodů z desítek tisíc na pouhé desítky a stovky, má v blízké době následovat další opatření. Dobývání se budou moci účastnit pouze klany z TOP100. Ostatní mají smůlu. Zároveň s tím se mají markantně zvednout odměny za dobývání (v kreditech).

Představa tvůrců je zhruba tato: klany z TOP100 se naplní dobývání chtivými hráči z jiných menších klanů. Klany pak budou plné dárců anebo lidí s opravdu pravidelnou účastí ve hře. Dárci si raději zaplatí vstup do takovéhoto klanu, než by se pokoušeli probít vzhůru. Klany TOP100 si budou moci nechat platit od členů (vstup či pravidelné poplatky) a nakupovat kvalitní vybavení, navíc vydělají na dobýváních. Tyto klany nebudou utíkat z boje, protože budou plné silných hráčů. Všechny budou mít plný stav členů. Členové budou brát bitvy velice vážně, budou se sami snažit o silné BG, co nejvyšší úrovně a co nejlepší vybavení postav.

Klany z druhé stovky - TOP200, budou mít velikou motivaci k postupu do první ligy. A bla bla. Toliko vize :).

A my ostatní, vzhůru do MO. Nechme se překvapit vývojem. :)

Jo a objevila se další, již asi 3., verze MODu Quake - upravuje textury a zvuky ve hře. Pokud vám již současná podoba přijde fádní a máte zájem o nový kabát, napište. Kdyžtak sem hodím odkaz s návodem.

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode