České stránky o hře Total Influence Online

Máte na svém účtu dobré heslo?

04.03.2009 21:15

     Během dne se na chatu objevily zprávy o pokusech prolomit hesla na účtech. Pravděpodobně by poté došlo k odčerpání kreditů či zlata a předmětů z prolomeného účtu. Pokud máte slabší heslo - málo znaků, shodné se jménem postavy a podobně, doporučuji heslo změnit.

 

 

Jestliže si stávající heslo nepamatujete, můžete jej v textové podobě nalézt například v souboru config.cfg ("adresář hry"\base\config.cfg). Stačí otevřít třeba v Notepadu. Obvykle někde kolem řádku 30 (plus mínus) narazíte na řetězce s loginem a heslem. Konkrétně, orange_login - za mezerou je vaše přezdívka, a orange_password - za mezerou je vaše stávající heslo. Poznamenejte si ho.

Následně je dobré si najít e-mailovou adresu, se kterou jste se registrovali (obvykle vám na ni následně dorazil nějaký mail z tionline.ru).

Změnit heslo je možné na webu hry, stránka je anglicky, je třeba zadat přezdívku, stávající heslo, pak dvakrát heslo nové a mailovou adresu. Pak zbývá jen kliknout na tlačítko "Izmenit".

Odkaz na stránku se změnou hesla.

 

Varování: Snadný přístup k nezakrytému heslu - i v jiných souborech - je nebezpečný třeba při hraní v herně, kavárně či cizím PC. Pokud chcete mít svůj účet pod kontrolou, buď musíte veškeré výskyty smazat, anebo jednoduše rovnou hrát třeba z USB flash disku (klíčenky). Hru tam stačí nakopírovat a případně si k ní přibalit i dll knihovnu, kterou potřebuje pro běh na strojích bez DirectX9.

 

Přidám ještě tip, který jsem původně přilepil k textu o aktualizaci hry na verzi 0.10:0.

Pokud máte na slabším počítači problém s přílišným vytížením procesoru (spuštěná hra sï bere veškerý výkon), zkuste si omezit maximální počet fps. Ve bitvě spustíte konzoli (stiskněte naráz klávesy ctrl a ~) a do řádky napište příkaz "com_maxfps 25" (bez uvozovek). Číslo na konci udává počet fps, můžete samozřejmě dát i vyšší. Osobně jsem snížil na 60 fps (z cca 90fps naměřených), hra se vizuálně nijak nezměnila a zatížení procesoru spadlo minimálně o 30%. Což samozřejmě znamená menší teplotu ve skříni, tišší počítač a také o pár Kč menší platbu ČEZu :). Anebo alespoň možnost spustit současně o aplikaci více.

 

Pokud byste nejdříve chtěli zjistit kolik fps váš stroj dosáhne, zadejte do konzole "r_drawfps 1".

Výpis lze případně zrušit změnou parametru - r_drawfps 0 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode