České stránky o hře Total Influence Online

News 12/2010 doplněno 23.4.2010

21.04.2010 20:08

Do konce měsíce by nás mělo čekat..:

1. Hodnosti
2. Střelnice
3. Výcvikové základny pro 4-20lvl
4. Vojenská stanoviště (ta ale pravděpodobně až po 9.5.)

Na květen se přesunulo i spuštění antimultu, který má fungovat jako další systém sestavování bitev, předpokládám, že se pak budou soupeři hledat automaticky, bez možnosti ovlivnit výběr protivníka. To jednak zabrání ve spouštění PŘEDEM domluvených bojů a silným/platícím/známým hráčům navíc i usnadní nalezení soupeře bez věčného vykopávání. Dalším omezením je zaříznutí prize hunterů, desetikilové odměny budou nahrazeny předměty, které potěší maximálně skutečné nováčky - ostatní hráči nad nimi ohrnou nos a jejich cena na trhu nebude také nijak oslnivá. Viz forum.


Novinky bez udání času:

Spuštění dalšího, 4. VV* města. V současnosti hraje v těchto třech městech řekněme ~350-400hráčů, z toho minimálně 100 farmaří, autoři zřejmě chtějí čelit odchodu všech do MO :). Jednoduššímu nalezení soupeře a "ředění" hráčů v těchto městech, má zabránit sjednocená aréna. Ta by měla být společná pro všechna tato města - s výjimkou Rezervace.

Autoři vyzvali hráče, aby nechodili na Kalifornii, určenou pro zahraniční hráče - údajně se prý Rusů bojí :D. Za odměnu jim slibují brzké spuštění 3. ruskojazyčného serveru.

Management postav - objeví se až po spuštění šachet.
Cituji: "V současnosti pracujeme na nové funkci, která se bude v mnohém podobat na JA. Všechny žoldáky bude možné nabídnout k najmutí, či zaplatit kontrakt vycvičenému žoldákovi. Vaše postavy získají životopisy, osobnosti, budou se na vás obracet s dialogy a odpovídající animací. Jednoduše a prostě ožijí. Neopomíjejte však svou hlavní postavu! Je vaším avatarem. Cvičte jej tedy především. Bude na něm záviset mnohé."
"Postavy budou dostávat žold. Žold bude založen na % z příjmu hráče. Vyplácen bude jednou za dva týdny. Nebude velký, ale bude stimulovat hráče ke hře a výcviku svých postav. Dialogy postav, požadujících žold, budou směšné (už se fakt těším na překlady - pokud vůbec budou texty k dispozici:(( ) a budou probíhat jako malé minihry. Řekněme ve stylu SIMSů (no comment). Pokud dáte svým postavám prémii, můžete od nich dostat zvýšené úsilí. Žoldák, který nedostal platbu, bude naštvaný a bude hůře bojovat."


Zrušeno:
Momentálně zrušeno bylo spuštění aliance-skladů (ačkoli již mají i ikonu), pravděpodobně z důvodu další zátěže databáze a řešení případných zlodějen hráčů.

 

*s povoleným Vnášením Věcí

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode