České stránky o hře Total Influence Online

News 14/2010

27.05.2010 21:50

Souhrn zpráv :).

- 2pay zrušil možnost plateb PayPalem. Důvodem jsou prý vysoké poplatky a prodlevy při placení ...hm. Takže od nás opět asi pouze pomocí WebMoney, anebo PayPal na Kalifornii.

- Hláška m617 rozluštěna. Jedná se o kolonku, ve které bude zobrazena výše sázky. Bitvy se sázkami nebude spojovat automat a může tam tedy hrát kdokoli s kýmkoli (i/hlavně po domluvě). Tyto bitvy však nebudou nijak odměňovány - skill, HB, kredity = 0. Jediný zisk bude mít vítěz - z vložené sázky. Je tedy vidět, že autoři se vrhli na dokončení autobattle systému. Dokonce možná dostal přednost i před šachtami, které měly být cca po 30.5., ale prozatím se neobjevily ani na neveřejném test serveru :(.

- Smeťák. Naopak se tam objevilo nové město - Junktown. Asi inspirace z JA2 - těším se na crafting :). Město má patrně odčerpat  z MO hráče vyšších levelů a soustředit na jednom místě platící i "amatéry" :D.

Atributy města na testu: povolené levely: 10-20; povoleno vnášet předměty: do +10 !; vliv: 0.5, skill: 1, zisk: 1.5, HB +10.

- Včerejší restarty patrně zrušily obchody na výcvikových základnách. Pokud to bude trvalé, je to škoda, přeci jen se tam občas daly sehnat úzkoprofilové předměty. Momentálně třeba UZI a 9mm munice :).

Střelnice:

Po několika testech jsem dovednost automatických zbraní začal cvičit s Grozou. Má oproti UZI výhodu ve snadné dostupnosti zbraně i munice, a navíc s ní opakovaně získávám vyšší skill :). Samozřejmě je potřeba Grozu používat z těsné blízkosti, stejně jako třeba SKS. Zajímavé je, že na různých místech okolo figuríny, působí zbraně vyšší či nižší poškození. Prozatím nejmenší dmg zblízka je z pozice přímo za figurínou (při pohledu z palebné čáry) - pokud máte lepší místo anebo jinou zkušenost, dejte vědět :).

Stříbrný žeton zná pouze dvě číslovky, 0 a 1. Pokud se tedy přihlásíte každý den, ale na střelnici nepůjdete, stejně uvidíte jako stav maximálně číslo 1. Kupodivu však můžete pocvičit až dvakrát, po první výcviku je třeba restartovat klient - stříbrňák se znovu objeví. Můžete tedy absolvovat ještě další výcvik. Pak už pravděpodobně nepomůže ani restart, zůstává 0. Stoprocentní jistotu ovšem nemám, nejsem si úplně jistý, že bych opravdu necvičil tři dny a vždy byl i online. Dejte vědět své zkušenosti.

Limit 2 minut na střelnici platí na provedení tahu. Ovšem rychlejší střelba přesto nemusí být na škodu - máte tak menší šanci na kritický zásah :). Pokud se vám bude čas krátit, stačí stisknout klávesu "E" a opět dostanete další 2 minuty. Vynuceným ukončením tahu si navíc můžete dobít například smrtící útok u psa nebo kruhového řezníka štajgrovi.

Nová čeština.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode