České stránky o hře Total Influence Online

News 22/2010 doplněno 26.11.2010

24.11.2010 21:43

Šachty běží pouhý den a už tu máme pár novinek.

 

Byl spuštěn butik s různými předměty s motivy TIO. Reálnými. Trička, přívěsky atd.

Jakmile budou v provozu všechny šachty, bude aktivováno rozšíření jednotky až na 15 postav. Nice). Slibovaných 20 prý bude až podle toho, jak se uchytí používání patnáctky.

Některý z dnešních restartů by měl odstranit nadhodnocený počet zkušeností za zabití mutanta na šachtě. Ode dneška by maximální zisk měl být 15xp za moba. Tipované ladění je tu ).

Hráči řvou, že nové servery jedou hůř než staré. Podle mě zbytečně. Na 90% se ještě stále jede na starých serverech. Alespoň rozdíly v kvalitě a stabilitě Nevady vůči Arizoně tomu nasvědčují. Potvrzeno: stále se jede na starých.

Lagy při spuštění prvního dobývání šachty jsou ovšem opravdu LAGY ).

Dnes večer byla spuštěna šachta 7-10, nalézá se v pravém horním rohu jěště za Military Outpostem. Zbývájící dvě šachty budou umístěny dole pod NY a Detroitem.

 

Postavám přibyla možnost měnit vzhled ve více drobnostech nežli dřív. Nové postavy snad již nastupují v pracovních oděvech, starým je můžete koupit. Jinak jde měnit účesy atp. Postavu si můžete prohlédnout za všech stran pomocí myši - při stiknutém levém tlačítku. Pokud stisknete pravé tlačítko, zobrazí se vám zvětšeně pouze hlava a poprsí postavy. Lépe tak uvidíte na páchané škody.

 

doplněno 26.11.2010

Spuštěna poslední 4.šachta 16-20

Nová tabulka výsledků bitvy
Možnost najmout až 15 postav
Další pád ceny krystalů (více šachet-větší nabídka)

Šachty.
Posílení mutantů
Za zabití mutanta již nedostanete hodnost ani dovednost ke zbrani. :(

 

 

 

 

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode