České stránky o hře Total Influence Online

News 8/2010 - doplněno 30.3.2010 16:20

29.03.2010 19:33

Vývojáři se momentálně poněkud odmlčeli a na testovacích serverech se také neodehrává nic zvláštního. Souhrn bude tedy poměrně krátký :).

Gameserver Kalifornie měl být během uplynulého týdne přesunut do USA, prozatím k tomu nedošlo :). Příčina skluzu není známa. Mimochodem 21.3.2010 byl na Kalifornii spuštěn český klan, přihlášky mail či fórum.

Hráči volají po další "slevové akci" na perky. Loni se prý konala 9. května. Tvůrci samozřejmě odmítají cokoli potvrdit či vyvrátit, ba dokonce vyhrožují, že pokud budou hráči prudit, nemusí se již letos konat vůbec žádná akce :).

Naopak potvrzený je vývoj zaměřovačů k puškám pro odstřelovače - nejspíš vyjma SKS. Pokud se tetelíte radostí nad headshoty přes půl mapy, pak vás asi příliš nepotěším, pravděpodobně totiž nebude možné, použít zaměřovač přímo pro střelbu - protože by to byl skoro cheat :). Bude jej však možné používat namísto dalekohledu. Pro hráče v MO by to tedy byla příjemná novinka. Otázkou samozřejmě zůstává nejen počet AP potřebných na odkrytí mapy, změna hmotnosti zbraně, opotřebení pušky "koukáním" či datum zavedení, ale koneckonců i ta případná možnost výstřelu.

V přihlašování do hry se nově objeví i odkazy na změnu/obnovu hesla a různé hlášky ohledně připojení k serverům. Asi zároveň s verzí výcvikové základny.

Cvičné dobývání rezervační základny by dle data mělo být na spadnutí. Poslední týden je na testu naprostý klid, neodpovídající finišování na poslední chvíli, které se obvykle koná. Buďto je tedy již vše připraveno na jedničku, anebo to bude velký odklad s hromadou bugů. Uvidíme kdy a co přistane.

 

 Doplněno 30.3.2010 16:20

Před 20 minutami se na ruském fóru objevil následující příspěvek administrace:

"Upřesnění časů konání výcvikových dobývání RB.

V počátečním období po spuštění výcvikových dobývání, se budou konat pouze JEDNOU denně - ve 14:00.

Poté, jakmile bude chování a průběh cvičných dobývání vyzkoušeno pod plnou zátěží, budou spuštěny šturmy 2x denně a následně budou doplněny i cvičná dobývání pro další rozsahy úrovní.

Tedy:
4-6
6-10 (pravděpodobně to bude 7-10, leda by se to překrývalo)
11-15
16-20"

Konec citace.

Datum spuštění v textu zmíněno není, anebo jsem si nevšiml.

Každopádně prý datum aktualizace platí a navíc údajně bude i překvapení... :).

Uvidíme večer, je možné, že se vše odehraje až ve 22:00, tedy o půlnoci.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode