České stránky o hře Total Influence Online

Nová pravidla ve hře

11.06.2010 16:30

Vážení hráči, v nejbližší době....

Dojde k závažným změnám pravidel:

1. Automatické spojování bitev

Současná možnost výběru dává bohužel hráčům možnosti špatného jednání - multihraní, vyhazování soupeřů, domlouvání bitev k nabývání zkušeností, skillu a hodností...
Teď to již možné nebude.


2. Rozdělení hráčů podle úrovní a ohraničení úrovně vylepšení používaných předmětů.

Vyváženost hry nyní zajistí rozdělení postav do pěti rozsahů úrovní, u každého rozsahu bude hranice vylepšení předmětů.

Postavy úrovní 1-3 mohou používat předměty +3.
Postavy úrovní 4-6 mohou používat předměty +10.
Postavy úrovní 7-10 - mohou používat předměty + 15.
Postavy úrovní 11-15 - mohou používat předměty + 20.
Postavy úrovní 16-20 - bez omezení.

V současnosti tak například hráč, který v Rezervaci vytrénoval svou postavu na 4. úroveň a vyrazil do jiných měst, mohl narazit na postavu 4lvl, ale s vybavením +25, které mohl stěží čelit. Život ve VV městech pro něho skončil a jediná cesta byl boj v MO případně znadávna zavedené cvičné dobývání 4-6lvl.

Nová pravidla jej postaví pouze proti hráčům 4.5.6lvl a s věcmi max. +10.

3. Stimulace hry ve VV městech

Jasně chápeme, že pokud mají tato města konkurovat MO, musí mít nějaké výhody.  Donedávna byla jediným minusem MO "ploché" získávání dovedností, kdy se všechny dovednosti získavaly rovnoměrně - postava nakonec nemohl akonkurovat specialistům na "automaty" nebo těžké zbraně atp. Tento nedostatek hráči napravovali s pomocí domluvených bitev a nyní pomocí Střelnice.

Ve zbytku již mělo MO pouze plusy. Nebylo potřeba kupovat lékárničky, munici, výstroj, opravovat.. Všechen výdělek byl čistý zisk.
Na druhou stranu ve VV městech je libovolná bitva drahá - je třeba kupovat lékárničky, munici, výstroj, opravovat... Ano, hráč získává více dovedností, vlivu a kreditů. Ale získané kredity i v případě vítězství šly ze 70% na pokrytí nákladů.

Vše jsme spočítali a přijali následující řešení - kredity se zde budou vyplácet s pevným koeficientem 4, tzn. suma za vítězství bude zhruba dvekrát vyšší než nyní! V budoucnu může být tento koeficient upraven nahoru či dolů podle získaných výsledků - toho kolik hráčů se přesune do těchto měst :).
Do zavedení autobattlu tyto koeficienty nebylo možné nastavit kvůli zneužití multovody. Jsme si jistí, že s takovým koeficientem by rozvrátili hru do dvou týdnů.

4. Demotivace v MO.

Kromě stimulování ve VV městech, zavádíme také demotivaci v MO. Ne, nezavřeme MO. Pro hráče, který přijde večer na jednu, dvě hry se v MO nic nezmění. Stejně jako dřív se bude spokojeně bavit bezplatnou hrou.
Na druhou stranu hráč, který se chce rozvíjet a dosáhnout v TIO nějakých výsledků, pro kterého je důležitý rating klanu a hodnost postav. Takový tam nemá co dělat!
A proto nyní hráči v MO nebudou VŮBEC dostávat body vlivu pro klan a body hodnosti pro postavy.
Souučasně bude odebrán zisk vlivu i v Rezervaci. Není tajemství, že mnozí hráči hrají twinkem v Rezervaci, získávají tak lacino body pro klan a terorizují nováčky - náš cíl je podobné vykuky z Rezervace vyhnat. Zisk hodností v R zůstává.

5. Změna pravidel zisku hodností.

Nějak se stalo, že zisk hodností byl po spuštění ovlivněn bugem. Na výcvikových základnách se HB vůbec nedostávaly, ačkoli tam měl být bonus. Tato situace bude po aktualizaci opravena.
Pro pořádek zde uvedu místa, kde bude možné získat body hodností:
a) Dobývání pro dospělé - za zabití 15HB;
b) Výcviková dobývání +12HB.
c) Dobývání MO (s předměty +3) - stejně jako ve VV městech - 10HB.
d) VV města - 10 HB.
e) Rezervace 5 HB.
f) MO - nedávají se ani neubírají.

Upozornění!
Dalším krokem bude změna pravidel dobývání základen. Bude změněn princip zisku vítězství jedné ze stran, základny budou rozděleny podle rozsahů úrovní (takže už nebudou boje 5lvl proti 11? oO) a bude odebráno omezení na účast klanů z TOP200.


Takže rychle nabrat kredity, nakoupit odpovídající vylepšené předměty a vzhůru do společné arény... panbů ví kterou mapu dostaneme)

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode