České stránky o hře Total Influence Online

Tržnice - skrytá verze 0.10:5

02.06.2009 17:32

 

Po dvou týdnech testování se nová verze konečně objevuje. Přeskočila jsedno číslo a svoje oznaščení již bohužel skrývá, tedy v názvu okna již není vidět.

Pár věcí z testu vypadlo (útok na základny - prý připraven ze 70%), pár přibylo.

 

* Souboj dvojic. (2х2х2х2).
* Anti-cheat systém, proti podvádění s velikostí viditelnosti (při změně viditelnosti si prý cheateři přihodili o pár políček navíc...)
* Aktivní obchodování hráčů
* Nové perky u horníků
* Nové služby. První z nich je Sejf klanu. Automaticky získávají klany po přestupu na úroveň 1. Dostupné pro vůdce klanu, po zaplacení všem členům...

Další placenou službou pravděpodobně v budoucnu bude možnost rychlejšího léčení po boji.


* Přepracováno okno seznamu serverů

* Změna vzhledu skladů hrače a klanu
* Opraveny nalezené chyby ve hře.

 

Plus přihodím pár novinek. Administrátoři se rozhádali s částí veteránů a skončilo to čistkou a blokováním účtů. Postihlo to i několik lidí z první stovky a pomalu to vypadá, že budou zablokovány i dva klany... Jeden z hráčů údajně prolomil i účet moderátora BlackLotuse a pod jeho nickem nadával ostatním hráčům a klanům... Skutečnost se možná časem dozvíme. Těmto vyhozeným hráčům prý nebude umožněna ani nová registrace.

 

Včera jsem na chatu opět zahlédl upoutávku na website - název typu hack-tio-něco.ru, kde vám umožní upgradovat předměty (bez rizika). Pozor na tyto odkazy, většinou jde o stránky s trojany zaměřenými přímo na získání přístupu k účtu TIO. Jakmile napadnou váš počítač a proniknou k účtu, můžete se rozloučit s kredity a předměty ve vašem skladu. Na podobné nabídky raději nereagujte.

Tato byla ve formě, upgradoval jsem si tam 3 vintorezy na +7, hráč měl 1. úroveň a odehráno asi 20 bitev. Okamžitě po vložení zprávy do chatu se ze hry odhlásil. Celkem průhledný pokus, takže pozor na ty rafinovanější :).

 

Edit: Během několika hodin, kdy je spuštěno obchodování ve vlastních krámcích, došlo k velkému pádu cen na trhu :). Běžně nedostupné a neustále vyprodané Upgrade kity, které se jinak daly koupit za 1150 kreditů namísto 1000 v oficiálním obchodě, se již první večer propadly na 1075kr. :)). Objevily se také granáty za 450 a další nedostupné zboží. Trochu to vypadá, že se někomu povedlo nacheatovat množství položek, případně naklonovat předmět a třeba upgrade kity jsou nyní úplně všude. Dokonce poměrně často i v oficiálním prodeji...

Na tohle jsem opravdu zvědavý, jaký další vývoj a dopad na hru to bude mít :).

 

Edit2: 3.6.2009 22:00  - Nová verze češtiny (během dneška se změnil soubor s ruskými texty).

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode