České stránky o hře Total Influence Online

Paskvil 0.18:10

16.11.2011 15:13

Nové rozhraní je tady a první dojmy jsou dost mizerné.

Největší ránu paradoxně utrpěl inventář, který namísto zjednodušení nyní naprosto postrádá přehlednost. Minimálně při práci v okně.

Není zřetelné co máte skladem, s jakou postavou pracujete, vystrojování je tak ještě komplikovanější než dříve. Trochu pomáhá kompaktní mod (ikona +), ale neustále musíte klikat a filtrovat položky (pravá strana nabídky).

Řadě hráčů se navíc při převodu ztratily Repair či Upgrady kity, navíc došlo ke zdražení jednotek oprav, nyní je kurs 1:1. Dříve byl RK600 za 450kr.

V okně arény již nejsou vidět jednotky zbroje.

 

Ovšem verze má i řadu vylepšení.

 

Například údajně několikanásobně rychlejší pohyb po globální mapě (nezaznamenal jsem výraznější rozdíl). Aha, tak prý až zítra/příště - nepodařilo se :).

Stisknutím CTRL zobrazíte u předmětů nick postavy, která je právě má ve výbavě.

Možnost zobrazit si statistiku i u offline hráčů.

Pokud vám selže vylepšení předmětu, může se vám v inventáři od autorů objevit: při +9 - láhev šampaňského, při +14 - 10 lahví, při +19 - cukrátka.

 

 

Ve druhé části aktualizace, která se snad objeví za pár dnů/týdnů, by měla začít pracovat funkce odeslání všech předmětů od postavy na sklad jedním kliknutím. Ideálně bych si představoval i šablony pro jednotlivé postavy - jednou byste si ji vytvořili např s názvem postavy, uložili a poté jen nechali nasázet k postavě předměty dle šablony. Ale nevím jestli nechci příliš. Pro přechody mezi MO a ostatními městy by se to hodilo.

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode