České stránky o hře Total Influence Online

Perky opět za 50%

31.08.2010 15:29

S koncem prázdnin přišly další slevy, 31.8.2010 budou po celý den (tedy do 21:59 našeho času) perky levnější o 50% a Upgrade kity v Premiu o 57% - za 3 zlaté ... a topůrko za tolar.

Zároveň dnes došlo již ke dvoum restartům Arizony, k lepšímu se z mého pohledu nic nezměnilo.

Autoři před 30 minutami ohlásili nalezení kritického bugu na Arizoně, s tím, že byl programátory opraven a k odstranění dojde až po spuštění nové verze... jak dlouho poté radši nikdo nestanovil. Vzhledem k tomu, že tento bug by údajně měl být příčinou lagfestu na Arizoně, těším se na spuštění nové verze v těchto "hratelných" podmínkách a moc nechápu proč jej autoři nechtějí odstranit raději předem. Napadá mě jen jediné vysvětlení, že ještě neví co s ním :).

Spuštění nového systému dobývání - vylučovací boje s dobou konání závislou na počtu účástníků, plus návrat celkem oblíbených staronových týmovek bude nepochybně znamenat vyšší zátěž pro server i nervy zaseknutých hráčů. Specielně ten boj o báze si za současných podmínek nedokáži představit :D.

Po delší době je tu tedy něco nového, poslední informaci snad ani komentovat nebudu - nová verze se prý má objevit koncem týdne. Tohoto.

 

 

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode