České stránky o hře Total Influence Online

Perky za 50% a t p

26.10.2010 19:51

26.10.2010 budou do 21:59 stát perky 50%, hráči tedy remcají, že to čekali již 24.10. na svátek Specnazu, ale budiž :).

Včera zhruba v 16:52 byla provedena akce "Čistý trh", během které bylo na každém ze serverů zavřeno přes sto účtů do vězení. Vše za používání programů a skriptů na automatické skupování předmětů z obchodu. Za používání botů padl jednotný trest 32000minut. Kolik z potrestaných si díky kaucím ve skutečnosti odsedí více než 6000minut si netroufám hádat. Dopad na dostupnost zboží byl celkem znatekný, najednou je možné koupit lékárničky i upgrade kity v Rezervaci.

Následně ještě proběhlo mírné dočištění, v němž byly ručně dohledáváni nestandardní trhovci. Za podvody tak putovalo za mříže dalších asi 50 hráčů.

Podotýkám, že všem kromě přímo postiženého účtu, pozavírali i všechny ostatní, takže hráči nalézali potrestané i své twinky.

Kromě toho bylo před pár dny zablokováno používání značek a možnost odprodeje předmětu v inventáři na symbol $. Nějaký chytrák totiž objevil způsob jak si předmět poznačit a poté jej právě přes tento symbol prodat (normálně to v takovém případě samozřejmě nešlo). A nepochybně si na tom slušně nakapsoval. Až do nalezení mezery a jejího odstranění tak nebude možné obě funkce používat.

Další změnou (možná nechtěnou) je absence běžného tanku v prodeji. Jejich ceny se tak ihned vyšvihly přes 10.000kr a pomalu bude možné prodejem obyč tanku zaplatit koupi tanku SE ).

Autoři na fóru tvrdili, že počet žoldáků v jednotce rozšíří na 20. Ovšem z uvedeného tvrzení nebylo možné (alespoň pro mne) poznat, zda se nejedná pouze o sarkasmus.

Zaznamenán nový bug, který se týká questu se třemi minutími po sobě. Toto "vyznamenání" je možné získat za splněné tři tyto činy, tedy 3x 3 minely v řadě. Hráč měl celkem štěstí a v bitvě se mu podařilo třikrát v řadě minout, stav jeho questu se změnil na 1/3. Hned v následující bitvě se mu povedlo minuout dokonce 4x za sebou (kdo umí, umí...). K jeho údivu však namísto 2/3 u jeho vyznamenání nyní zobrazuje 0/3. Podaří se tedy někomu někdy splnit tento úkol? :D

Aktualizováno 26.10. 22:45

Před necelou čtvrthodinkou oznámili autoři novou soutěž o hodnotné ceny

 Účast je jednoduchá, postačí mezi 27.10.10 a 31.10.10 (pozor pouze do 21:59!! ) zakoupit zlato za minimálně 1000 rublů. Za každou utracenou tisícovku, pak obdržíte jeden los. Počet a čísla vašich losů zjistíte na adrese https://billing.tionline.ru/contest/

1.11.2010 pak budou na fóru zveřejněni výherci.

První cena je HBSE set +25, další jsou +20 a +15, následují +15 zbraně dle výběru hráče.

 

Klienta je dnes možné mírně aktualizovat. Nová čeština přináší jen texty do dobývání.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode