České stránky o hře Total Influence Online

Poslední aktualizace roku 2010

29.12.2010 22:38

    Dnes kolem 16h byla spuštěna poslední letošní aktualizace. Některé z nových možností přinesly změny v šachtách společnosti Spectra Crystals.

Novinky

1. Žebříček lovců mutantů

Pod ikonou hodností přibyl nový žebříček "Lovci mutantů".
Korporace SC se rozhodla odměňovat lovce zběsilých mobů, až dokud nebudou plně vyhubeni.



2. Výroba boosterů a aktivátorů

V obchodě Prémium a u zabitých mobů, je nyní možné nalézt různé výkresy. Pomocí těchto modrotisků a nezbytných krystalů můžete vyrábět rozličné boostery a aktivátory.

3. Zlepšení vlastností boosterů a aktivátorů.

Vědci z laboratoří SC dokázali vytvořit vylepšené verze stávajících posilovačů, které se dosud prodávali pouze v sekci Prémium. Například účinky HP a Vision injekcí byly dvojnásobeny. Nyní učinkují 10 tahů. Přestávka mezi působením se zkrátila na polovinu, z 10 na 5 tahů. Kromě toho je možné posilovače předávat či prodávat a s pomocí krystalů si je může každý z hráčů i vyrobit.

4. Změny herního rozhraní

Rozhraní obchodů se změnilo a zlepšilo. Najít a koupit předmět je nyní mnohem jednodušší a příjemnější. (tvrzení autorů - raději bez komentáře :D)
Navíc při přesunech předmětů mezi skladem a postavou, můžete potvrzení a změnu operace provádět pomocí kláves Enter/Esc.

5. Krystaly. Dělení, převody, nákup, prodej.

Byla opravena mezera, kdy po dobytí stanoviště-šachty, byl veškerý zisk v krystalech připisován na účet jediného klanu z aliance. Nyné se krystaly dělí mezi trezory klanů aliance podle koeficientu "odpracované účasti" při dobývání šachty. Podobně jako kredity na základnách měst.
Krom toho jsou nyní dostupné operace s krystaly, můžete je prodávat, nakupovat, měnit.

Pozn.: Následně se objevil nový bug, nejde vložit kredity do trezoru klanu (odebírat je možné). Kredity nejdou přesouvat ani mezi hráči - pouze přes obchodování na tržnici. Pravděpodobně odstraněno 30.12. v 15:15 - nový silver.dll.


__________________

Silnější výrony plynu v šachtách.

Podle nových analýz společnosti Spectra Crystals byly zaznamenány silné a nečekané výrony plynu v šachtách, které se nachází v zóně.
Následky jsou hrozné. Vysoká koncentrace látek vede k mutacím u divokých mobů, má vliv na jejich psychiku a jejich fyziologické možnosti.
Mutanti se stali silnějšími a agresivnějšími.
Došlo dokonce k napadení laboratoře SC, na místě byly poničeny laboratorní přístroje a vybavení a zmizela velká část technických výkresů, na kterých byly plánky zařízení, která vědci s pomocí krystalů sestavovali.

Pozn.: Byly upraveny charakteristiky mutantů, vidí sice stále "pouze" 15AB, nově však mají k dispozici 20AB na každý tah. Znamená to, že pokud k vám dříve jen došli, teď už si i praští. A pokud zůstanou těsně u vašich postav, v následujícím tahu budou mít 4 údery !!
Postavy tedy nemohou hrát s moby obíhačku, na konci tahu vždy dostanete ještě úder. Vodit nyní může pouze pes, který si ale již beztrestně také nekousne.
Údajně pouze dočasné, po dobu trvání akce "Lov", neoficiálně však trvalá změna.



Odměny pro lovce mutantů

Korporace vyhlašuje lov na agresivní mutanty a pro nejlepší lovce má připraveny odměny.

V průběhu týdne budou u každého horníka, strážce či nájezdníka sčítány i počty zabitých mutantů.
TOP100 "Lovců" můžete nyní spatřit i ve složce žebříčků.



Každou neděli ve 22:01 (našeho času) bude bodování vynulováno a hráči, kteří obsadí prvních 23 míst, dostanou poštou své odměny.
(Super řešení - pro nás by tak odpadlo poměrně komplikované dohadování po ICQ, které se odehrávalo kolem odměn až dosud, kdy se hráč i někdo z adminů musel nejprve domluvit (už to byl problém) a poté být oba ještě ve stejnou dobu online na serveru, aby mohla být kompenzace/výhra předána. Tohle je ideální.)

1. místo - předmět +25
2. místo - předmět +20
3. místo - předmět +15

4-23. místo - předmět +10

Seznam cen je uveden pod tlačítkem na kartě "Lovců".

Pozor! Ze všech uvedených bude jedna náhodně vygenerována. (Nebude tedy možné si profesionálně vylovit třeba HBSE set +25 - tedy ne dříve než nasbíráte alespoň 14 Groz+25 :D)

Korporace má v plánu vydávat ceny nejaktivnějším až do vyhlazení mutantů. Podle expertů to může trvat zhruba 2-3 týdny. Tak tohle tedy není ideální :(, škoda.
Pokud by někdo měl dostatek postav na 4. levelu a týden prázdnin, mohl celkem s klidem pobít svých 8000 mutantů a dostat zdarma něco s pár plusy. Takhle je na to jen málo času (třeba na přípravu těch postav), ale zase se aspoň nevyrojí boty k ovládání postavy na šachtě a kosení mobů...
_________________

Crafting

Z některých zabitých mobů mohou vypadnout plánky ukradené z laboratoří SC. Hráč, který tento výkres najde/zakoupí, může s pomocí krystalů sestrojit odpovídající předmět. Výkres je nutné dostat do inventáře postavy ve skladu města, kliknutím se objeví dialog potvrzující vaši činnost. Z vašeho "krystalového" konta se odečte nutný počet krystalů a namísto výkresu se objeví vyrobený předmět.

 

No a jinak hodně štěstí v novém roce všem. Přikládám dva obrázky s různými předměty TIO, některé ještě čekají na zavedení do hry. Kdyžtak si je stáhněte na vlastní komp (pro lepší rozlišení).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode