České stránky o hře Total Influence Online

Překlad manuálu k základnám

05.11.2009 16:19

Kromě toho, žejsem neměl slovník, to bylo navíc dlouhé a místy nezáživné. Doufám, že to aspoň přečtete :). Případné chyby jsem už neměl chuť odstraňovat.

 

Chybí mi zmínka o bonusu - perk +10 max zdraví u klanu držícího základnu. Zrušen?
Jak často je možné měnit daň základny? Jednorázově? Každou hodinu?
Pak co se stane se zbraněmi (nakoupenými RPG,M60 atp.) u padlého hráče - zůstanou na zemi??
Případně co se stane při jejich položení na zem - spadne jejich stav na polovinu, jako u zakoupených v norm krámě? Při předávání mezi hráči...

Pro BS je tedy ideální, aby jeden hráč měl tři postavy stejné specializace. Padne sniper - naskočí sniper, nemusí pak různě prohazovat nabíhající postavy anebo běhat k respawnu pro jinou.
Dobývání MOB je nyní zajímavé svým +3 omezením, tzn. největší roli budou hrát znalost prostředí, taktické schopnosti, skilly a perky postav. Neskosí vás někdo s +25 zbraní a pravděpodobně nenarazíte na "nedotknutelného" šreka. Nevýhodou je nutnost mít další sady +3 předmětů - pokud jinak hrajete s +12 :).
Nevýhodou MOB je malý obrat v MO - s tím si vážně dělám starosti, asi budeme muset snížit daně :)).

Další možnou variantou je tvorba nových "dobývacích" postav. S max skillem, získaným častými porážkami :). Navíc pokud by hráči v BS měli všichni třeba jen postavy 3. úrovně, soupeř by mohl mít třeba 1-6. Našel by se?? Jediná nevýhoda je potřeba perků... kritický nedostatek kreditů :)).

Má smysl cvičit tři různé skilly, anebo je lepší mít u každého hráče jednu specializaci - těžké, auto, snip/těžké nebo snip/pistole, vrhací/těžké nebo vrhací/auto.

Brát granáty na základnu?

Nutnost mít dost kreditů pro dobývání - platba za léčení postav mezi bitvami.... mírná výhoda bude po spuštění služby "rychlé léčení" - ovšem pouze za zlato :( !

 

Ještě jsem měl v hlavě zmínku o jedné novince, ale zrovna teď jak naschvál nevím o čem to bylo. Případně doplním. :))

20:35 - Tak už mi to naskočilo, v TIo si jeden hráč, založil banku. Půjčky jsou pouze proti hodnotě zastaveného zboží (njn je to spíše zástavárna) a úrok cca 1-2% - DENNĚ... Přitom vám z půjčené částky navíc vyplatí pouze třeba 85%. Splátky platíte samozřejmě ze 100%. Půjčuje cca na týden -10 dnů. Ale i třeba 1000.000kr na deset minut, splníte si tak quest Milionář za poplatek třeba 5-15000 kreditů :). Tedy pokud máte čím ručit.

To jen abyste byli v obraze, co všechno se tu děje. Jmenovat ho raději nebudu, aby to někoho nesvádělo k půjčce.

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode