České stránky o hře Total Influence Online

Verze 0.10:9 - Questy - doplněno

17.10.2009 19:12

 

Velká aktualizace :). Číslo je tajné, asi. Jako obvykle, když jsem pár dnů pryč, došlo ke změně...

* Přidán podvěsný granátomet ke Groze.
* Snížena hmotnost Freak Hammeru a Grozy.
* Do Rezervace si lze vzít pouze vybavení vylepšení na max. +3 (UK).
* Zlepšena funkčnost chatu. Přidána možnost ukládat log chatu.
* Spuštěny další služby: rozčíření klan-skladu a vylepšení klan sejfu do skladu.
* Předělány mapy Denveru. Zazděn záchod v NY (hurá :).
* Přidáno několik ženských avatarů (neprémiových).
* Opraveny chyby s pádem aplikace a zaseknutím postav v boji.

* Změněno chování "sebevražedné vesty", nyní exploduje při smrti nositele. Pozor tedy na předčasné nasazování uprostřed vlastních či spřátelených postav. Naopak protivníka je nutné likvidovat z povzdálí, samozřejmě nejlépe, když poblíž stojí jeho coop. Vesta se tak stává poměrně nepříjemnou zbraní proti psům všude a šrekům v MO (tam mají pouze útok zblízka). Každopádně pokud zbudete na mapě sami a protivník má některou z těchto postav, je čas obléknout vestu :). V úvahu připadá i použití ve stísněných prostorách, kde protivník bude muset útočit zblízka, případně proti otravům s některou z kontaktních zbraní jako je hasák, nůž, trubka nebo dokonce i beretta či shotgun, jelikož účinky vesty jsou 5 polí.

Vyznamenání - tedy Questy....
Přidán nový systém vyznamenání (najdete je pod ikonou ratingu klanů - výložka). V rámci tohoto systému může každý hráč plnit určité úkoly a získávat za ně odměny. Rozšiřují se tak možnosti při hraní hry. Všechny úkoly se budou plnit až od teď, nenaskočí vám tedy jako splněné, snad kromě toho Milionáře :).

(Sakra nestihnul jsem prodat poslední láhev šampaňského a teď už bude inflace. Naštěstí 3 šly do světa po cca 2999,- stejně jako bonbony. :)).
 



Schopnosti
Přidány "Aktivní schopnosti" (perky), které je možné v boji aktivovat za určité AB. Mezi nimi jsou:
* Aktivní schopnost horníka "Slash hammer" - silný kruhový úder kladivem, který může zasáhnout několik protivníků.


* Aktivní schopnost psa "Hafan" - najde protivníky za stěnou podle pachu a zaštěká.
* Aktivní schopnost psa "Léčení" - pes se může sám léčit. Léčba stojí 7 AB a schopnost se po použití nabíjí další 3 kola než je možné ji znovu použít.
* Aktivní schopnost psa "Smrtící hryznutí" - zesílený útok za 8 AB.
* Pasivní schopnost psa "Silné tělo" - bonus ke zbroji.



V další aktualizaci jsou v plánu nové schopnosti pro lidské postavy a také pro horníky.... takže další útok na peněženky dárců :). Měly by se objevit i nové zbraně.

 

Nový bug. Moc nechápu jak je hra programována, že zásahem v jedné části se objevují bugy v již zaběhnutých kusech... každopádně pozor při střelbě z M60/Minigunu nyní dochází k posunům vašich postav na pole, kde jste začali tah před střelbou. Blbě se to popisuje :). Navíc dojde i k určité prodlevě v odezvě hry a můžete mít potíže dokončit ostatními postavami tah (po střelbě). Je proto třeba akci dobře naplánovat :). Anebo tyto zbraně příliš nepoužívat :(.



Nová čeština.

 

Novinka: Po zapnutí konzole při souboji, uvidíte výpisy použitých zbraní při útoku. To se hodí při hře přežití, zvláště ve čtyřech hráčích, když máte smůlu a táhnete poslední. Z výpisu pak můžete identifikovat, kdo už bojuje, s kým a jakými zbraněmi/postavami. Vše bez vizuálního kontaktu se soupeři. Nevím jestli se jedná o stálou funkci anebo jde jen o opomenutí při aktualizaci. Pokud budete mít zájem o seznam zbraní, ozvěte se, pošlu vám to na mail.
 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode