České stránky o hře Total Influence Online

Šachty? Za dva týdny... doplněno

20.11.2010 00:15

Nejdřív shrnu zkušenosti s bednami a klíči.

Beden se nachází poměrně dost i v Rezervaci, jiná města jsem nezkoušel. Odhaduji, že průměrně na 6 mapách z 10 je bedna. Klíč jsem zatím nenašel ani jediný, beden cca 12. (*tak už jsem jeden klíč našel, ale padl jsem na nedostatek munice :D)

Utéci z mapy se mi s bednou nepodařilo (nicméně to bylo ve chvíli, kdy mi hra notně lagovala), nepodařilo se mi utéci dokonce ani bez bedny - je tedy možné, že momentálně nelze bitvu vůbec opustit.

Pokud vyjdeme z toho, že útěk není možný, pak není nijak nutné běhat po bednách (ani v Rezervaci) a naopak je můžeme využít jako návnadu (což je naprosto ideální v R při hře naháčem). Pokud tedy nastoupíme ve svém vybavení, anebo rychle seženeme dostačující, snažíme se najít dobrou pozici pro zákeřný útok na bedničkáře :).

Zakoupil jsem dva klíče, obě zvolené bedny byly určeny granátníkům, první obsahovala 3 podvěsné subgranáty, druhá pak frag granáty. Oboje v obyčejném provedení, žádný 1.2x speciál tam asi nenajdeme.

Malé lékárničky se prý balí do beden po 6ks, při jejich ceně je to tedy poměrně dobrá varianta.



Nález inzerovaných +10 předmětů jsem zatím nezaznamenal, ačkoli by je to snad mělo hlásit stejně, jako při poslední akci "každá bedna vyhrává". Buďto to tedy nehlásí, anebo (což je imho pravděpodobnější) nikdo zatím nic cenného nenašel. Autoři určitě nechtějí devalvovat předměty, jinak by se tak nevzpírali snížení cen v SC :D.



Otázkou je tedy šance na nález něčeho jiného než, obvazů, injekcí a granátů. Koupit za 2000kr klíč a najít pak 2 lékárny50, to asi není super investice. Klíče jsou momentálně poměrně dobrým zbožím pro konverzi zlata na kredity za 5zl můžete získat 3000kr., dlouho to ale asi nevydrží, nabídka klíčů se nyní trochu zvedla. Pokud ovšem po týdnu jejich prodej ukončí, mezi hráči určitě zůstane řada neotevřených beden a poptávka po klíčích může po měsíci stoupnout klidně i na 5k. Určitě se najde řada hráčů, kterým prostě obsah jejich bedny nedá spát :).
Prodej v tržnici nebude nijak omezen, tzn. klíče i bedny se mohou prodávat libovolně dlouho po ukončení celé akce. Podobně jako třeba ouška a ostatní dárkové předměty.
Kam časem zamíří cena beden si netroufám hádat, ovšem čekal bych že pod 500kr nespadnou.

Zajímavé zprávy se objevují kolem šachet, kde by již mělo běžet neveřejné testování. S tím, že příští týden započne veřejné a další týden by měla naběhnout dlouho očekávaná aktualizace.

Opět tedy platí, že šachty budou za dva týdny. Možná i později :).

Před chvílí jsem se přihlásil na veřejný test server, pravda byl jsem tam sám :D (což je ale asi způsobeno prozatímní neexistencí oficiálního klienta pro public test).
Odprodej krytalů s křivkou znázorňující pohyb cen za posledních 24h - vpravo nahoře je možnost občerstvit graf. Vzhledem k omezenému počtu kusů při jednom prodeji to asi bude užitečmé - můžete si po obchodu zjistit o kolik vaše extrémně velká zásilka shodila ceny a jestli je vhodné prodávat i další dvě třetiny :D.


Souboj s mutanty jsem vyzkoušet nemohl, protože šachty začínají od 4 lvl a moje čerstvě vytvořené jedničky do dolu bohužel nevpustili. Přikládám tedy jen pár obrázků z rozhraní. Jakmile se public rozjede dám sem odkaz na ofiko verzi klienta, upravený cz klient s krátkým návodem najdete tady.

Tak veřejný klient asi nebude. Vstup je po registraci do vlákna na ruském fóru, přes upravený klient se samozřejmě dovnitř dostanete také, ale fór je v tom, že registrovaným testerům nahodí  3 postavy 5lvl. Zatímco já/vy naskočíte s holými 1lvl. Tzn není tam co dělat, maximálně na sebe přitáhnete nežádoucí pozornost :D. Odkaz na klienta tedy znefunkčním, případní nedočkavci pište na mail, link vám pošlu.

Postavy již nestojí v inventáři v nedbalkách, ale mají různé typy pracovních kombinéz, overalů nebo uniforem.

Práce na aktualizaci kupodivu probíhají i teď, cca v 01:00 se objevily další upravené soubory s konfiguracemi, které přibližně před 30 minutami ještě nebyly k dispozici. Bohužel se zdá, že na test servery nebudou boostery a nefungoval mi ani příkaz /test. Snadné dosažení 4lvl, který bych opravdu uvítal alespoň u jedné postavy, tak asi nebude možné. Zbývá jediná varianta. Až se public opravdu otevře pro veřejnost, budou asi moderátoři zvedat lvl na požádání (ve chvílích , kdy na test serveru budou a samozřejmě po domluvě v ruštině na pm - což nás trochu omezuje).

Po vstupu na šachtu si můžete/musíte zvolit činnost - je možné, že jednotlivé položky budou nějak limitovány počtem osob, ale třeba je to pouze informativní, aby se hráči mohli lépe rozhodnout jak se zachovat. Tzn zda jít přepadnout někoho z řady horníků, anebo naopak využít nepřítomnosti nájezdníků a jít těžit :).

Mimochodem počet/váha vynášených surovin (tedy pravděpodobně krystalů nebo jejich "plynu") bude nějak omezen. Možná nosností postav, možná pevnou hranící. Přebytečně natěžené suroviny budete muset nechat dole, kde se ztratí - na 99% tam nebudou na nikoho čekat. Alespoň pokud dobře chápu nové zásahy do textu.

Nadměrně těžit tedy bude zbytečné a riskantní :).

 

Doplněno 20.11.2010

Poslední aktualizace spolu s akcí bedny zablokovala (údajně server problem, ale..)

- odchod z bitvy

- nákup perků

- nákup služeb (třeba rozšíření počtu postav)

možná i něco navíc, o čem ještě nikdo neví )))

 

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode