České stránky o hře Total Influence Online

Služby

06.09.2009 23:10

    Někdy během dneška se objevila aktualizace hry. Autoři seznam změn neuvádí, pravděpodobně záměrně :). Každopádně byla obnova tak důležitá, že nekompromisně shodili servery v době probíhající bitvy o základnu :). V té chvíli vyhrávající klan je samozřejmě "nadšený", dobývání se má opakovat 9.9. v 19:00. Hráči, kteří utratili v přípravě na bitvu třeba i 10-15.000 kreditů za vybavení, jsou také jaksepatří spokojení.

Jedinou viditelnou změnou je nová volba "Služby", tlačítko se objevilo v menu města a na nejspodnější pozici tak již není Tržnice. Paráda, já během první hodiny otevřel Služby už asi 3x, ...omylem :).

Jaké služby tedy můžete očekávat?

Dvojí :). Část je možné koupit za kredity, část pouze za zlato. Navíc se v klientu zobrazí pouze služby vám dostupné... což je nejspíš důvod proč autoři nenapsali žádný výčet změn. Normální hráče, tak netrápí, co si mohou koupit dárci :). Běžný "kreditový hráč tak má k dispozici následující možnosti - ze kterých obvykle uvidí pouze první.

 - Rozšíření osobního skladu, kdy si zaplatíte více slotů a můžete se pak předzásobit třeba větším počtem lékárniček. Ale pokud bude základen více a na každé přibude sklad, jako je to nyní u Denveru, pak bude těch pozic již opravdu moc. Jenže kdo má pořád běhat mezi městy a hledat ve kterém skládku pohřešovaný předmět nechal.

 - Rozšíření klanového trezoru, obdobné jako u soukromého skladu, jen počet pozic vzroste ve skladu klanu. Tady bych řekl, že to má větší význam. Sklad klanu má v základu 64 pozic, ale bez ohledu na město, umístěné předměty jsou dostupné z odkudkoli. Více než 64 předmětů tam tedy nenacpete i když přejdete jinam. Volbu uvidí leader klanu.

 - Zvýšení počtu žoldáků, v nabídce je +1 a +2. Volbu uvidí hráč s plným počtem postav (7). Přemýšlím o tom :)).

Další služby se již týkají "zlatých" hráčů, nedokážu říct zda už jsou aktivní. Pokud někdo má zlato na svém herním účtu a služby vidí anebo nevidí, pls nechte info třeba tady na stránce v ohlasech (nebo jak se to tam jmenuje :).

 - Zkrácený proces léčení. Po zaplacení se vaše postavy léčí rychleji. Míněno po boji. Pravděpodobně pro ty, co mají zlato, ale nechce se jim stále utrácet za nemocnici. Čekají tak kratší dobu. Trochu divné, co?

 - Bonus k vylepšování předmětů. Po zaplacení získáte bonus k šanci na zlepšení předmětů. Bonus měl, stejně jako ostaní služby (na test serveru) 2 úrovně, ani tam však nebylo vidět kolik procent vám k šanci na zlepšení přidá. Nyní je standardní šance 63%. Skoro každý druhý upgrade nad +2 se tedy nepovede. To samozřejmě není nic laciného. Je to takový druh rulety :), buď se to povede a máte rázem kvalitnější a dražší předmět, anebo jste právě přišli o tisíce až miliony kreditů. O tuto službu by tedy mohl být značný zájem - pokud se nbude jednat o +1 a +2%.

Opět bych uvítal info nebo screenshot - nemusíte kvůli tomu službu kupovat, stačí jen náhled objednávky před zrušením :)).

Služby mají omezenou platnost, kupujete tedy na nějaký čas. V případě skladových pozic, a možná i žoldáků, půjde pravděpodobně o rok. Nebo alespoň měsíce. Léčení už možná bude na dny a bonus k vylepšování fungoval na test serveru vždy asi minutu po nákupu. Autoři tak asi chtějí zabránit tomu, aby si někdo nenavylepšoval mraky věcí :)), případně zmršil tu jedinou namísto při +4 až na +8, kdy mu bonus vyprší. Změnil se proto i kurzor při upgradu, namísto šipek se nyní zobrazují stopky... tedy pokud jsem dnes neměl špatný ping, tak se totiž zobrazoval kurzor dříve.

 

Mimo služeb se objevil i nový perk. Vlastník základny Denver. Všem hráčům klanu, který zrovna vlastní základnu u Denveru, se automaticky zvedne maximální hodnota zdraví o 10%. Obránci tedy získají určitou výhodu. Navíc si vlastník bude moci zdanit až 10% veškeré zboží prodané na základně (na test serveru byl zdaněn obchod v přilehlém městě - takže se případně před nákupem mrkněte na ceny). Takto získané kredity jdou do klanového trezoru.

No a pár drobností kolem dobývání základen, hodnocení, výsledky, odměny a tak podobně.

Výsledky boje o základny najdete vyvěšeny na základně.

 

Edit:

Tak v obchodech Denveru se již opravdu hnuly ceny nahoru, velící klan neváhal a využil hned nejvyššího zdanění 10% :). Dražší předměty je tedy lepší nakoupit jinde. Jediné co stojí stejně, jsou náboje.

 

Doplněno 11.9. : Spuštěné služby (alespoň ty za kredity) by údajně zatím měly být z kategorie trvalých, tzn. po zaplacení jsou již nastálo. Zkusil jsem to nákupem dvou žoldáků navíc a žádnou hranici, kdy by tato služba vypršela, to opravdu nehlásí. Mimochodem, koupil jsem rovnou druhou úroveň služby za 15000 a vše funguje. Není tedy nutné kupovat nejprve nižší stupeň (pokud chcete rovnou vyšší).

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode