České stránky o hře Total Influence Online

Souhrn relativně nedávných novinek

01.03.2012 19:10

Autoři již hru pravděpodobně využívají hlavně k financování jiných projektů, anebo je vývoj vyčerpal :).
Počet akcí "dvojnásobek zlata za váš peněžitý vklad" je poslední dobou enormně vysoký, zatímco změn ve hře je minimum a přínosných změn ještě mnohem méně.
Tedy pokud nepočítáme reklamu na nový website, který autoři založili jako určitý "portál" pro přístup ke hrám svým a svých soudruhů.

A slibovaný boj více postavami stále v nedohlednu.

Nově se ve hře objevil jakýsi výherní automat, kde se jako vklad používají Bonus Points. Tyto body předpokládám získáváte při nákupu goldů za své reálné peníze...údajně je možné vyhrát i nějaký Jackpot.
Dalším zábavným prvkem jsou dva druhy jakýchci stíracích losů.

Mimochodem při překladu textů jsem narazil i na řetězec hovořící o maximu 6-ti možných výher. Nevím sice ke kterému z hazardních prvků se vztahuje, ale autoři asi mají strach, aby se někdo v jackpotu moc nenakapsoval :D.
        
Vyhrát anebo nalézt v nějakém balíčku je možné i novou zbraň AK-74. Ta se vlastnostmi příliš neliší od klasické AK-47, má O 2% lepší přesnost a zhruba o stejnou hodnotu nižší pokození, používá však nový typ munice, který je tuším v prodeji pouze v Premium shopu.
U AK-Mob se poškození dokonce snížilo na 0, zajímalo by mě jak se asi nyní chová na střelnici.

Spuštěny šachty 3.0 a již podlehly prvním úpravám. Finále již neprobíhá neomezeně dlouho.

Trošku nepochopitelnou, nicméně výraznou změnou je předělávka vrhacích zbraní. Značný dopad asi bude mít hlavně změna u RPG, kde se snížila náročnost na body potřebné pro výstřel, minimální odstup však zůstal stejný.
Nyní je tedy střelec schopen použít RPG i proti nepříteli, který se "nalepí" do těsné blízkosti.

Plíživě se blíží i dávno slibované změny ve vystrojování postav, v textu se již objevily titulky k šablonám, které by měly sloužit k přednastavenému rychlovybavení. Pravěpodobně v létě do plavek.




 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode