České stránky o hře Total Influence Online

Špatné i dobré novinky.

05.11.2008 21:39

 

    Server i site Total Influence se staly cílem útoků. Website nebyl dostupný již včera, server se hrou byl následně dnes ráno přesunut na IP 83.229.209.169.  Zdá se tedy, že hra získává na popularitě :).
Pokud se vám někomu nedaří připojení ke hře, zkuste tuto adresu vložit namísto stávající IP do souboru config.cfg (stávající si nejdřív zazálohujte:). Následně spusťte soubor updater.exe.

Dobrá zpráva je, že ve verzi 0.09:2 by již měla být podpora unicode! Doufejme tedy v brzké zobrazování azbuky i češtiny v jednom chatu :).

Když už jsem u nové verze, měla by přinést i možnost znovu se připojit k bitvě, ze které jste vypadli vinou ztráty připojení. A členům větších klanů nabídne také boje na základnách. Všem klanům by měl být zpřístupněn nový "klanový" sklad. Poslední větší novinkou by měla být možnost zlepšovat si charakteristiky předmětů.

Datum vydání nové verze není stanoveno :). Vypadá to však, že by vše mohlo přijít ještě před koncem měsíce. Navíc se zdá, že se již brzy objeví další město (New York?), anebo alespoň nová bitevní mapa.

Viz tento screenshot.

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode