České stránky o hře Total Influence Online

Spojené sklady, unikátní UK a RK.

16.08.2011 15:48

Před pár dny se ve hře objevil jediný sklad, který spojil veškeré "městské" skládky v jediný. Kapacita 3000 pozic. Což je jistě super, ovšem po prvotním spuštění citelně chyběly jakékoli fitry. Při větším množství položek byl sklad nepřehledný.

Dnes byly spuštěny první filtry a vyhledávání by se tak mělo zjednodušit.

Vyhledávat je možné podle přednastaveného typu anebo vepsáním začátku názvu požadovaného předmětu do pole hledání. Výsledný výpis by mělo být možné rovnat dle úrovně vylepšení.

 

Další novinkou jsou limitované edice UK a RK s unikátními vlastnostmi.

 

UK LE:

- Při neúspěšném vylepšení nesnižuje předchozí úroveň.
- Šance na úspěch je 50%.
- Nevylepšuje předměty na úrovních 25-27+.
- Nevylepšuje RPG, Minigun a M60 v jakémkoli stavu.
- V prodeji pouze v obchodě Prémium za cenu 198 goldů, omezené množství.

Ideální pro vylepšování zbraní kolem +20 a výše. Řekněme, že každé plus vyjde na 350 Kč.

 

RK LE:

- Nesnižuje stav předmětu při opravě.
- 1000 jednotek opravy.
V prodeji pouze v obchodě Prémium za cenu 49 goldů, omezené množství.

 

Nová edice akcií, prodej za standardní cenu, výkup mírně poskočil na 450kr. K okradení hráčů při minulém skokovém 50% snížení výkupních cen, které měli od autorů garantovaný nárůst, se přes řadu naštavných výkřiků NIKDO nevyjádřil. V podstatě mohli rovnou do popisu předmětu napsat vyližte nám :).

 

Podělaný silver či exe se zmizelou podporou unicode se pravděpodobně také nijak nezměnil. Před odjezdem na dovolenou jsem psal jednomu z vývojářů, prozatím bez odpovědi. Vzhledem k předchozímu odstavci.. :D.

 

Ve hře je do jisté míry již implementován skillbar, ale právě polovičatost tohoto stavu může být příčinou potíží s některými aktivními skilly. Pokud vám náhle nejde použít optický zaměřovač na odstřelovačce, případně třeba kruhový úder kladivem, zkuste stisknout klávesu F12. Ta by měla vyvolat skillbar a umožnit aktivaci skillu odsud nebo by se po dalším stisku F12 alespoň měla objevit na svém klasickém místě použitelná ikonka zaměřovače/kladiva/granátu apod.

 

Češtinu zkusím dodělat co nejdříve po návratu, takže nejdříve v neděli :).

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode