České stránky o hře Total Influence Online

Vánoční verze 0.09:7

30.12.2008 19:45

    Mezi svátky se poměrně nečekaně objevila nová verze s několika zajímavými změnami.

Objevilo se nové městečko, důlní osada, kde se sice nebojuje, ale zato se tu dají koupit vylepšené předměty. Připravte se však na ceny odpovídající mnoha zničeným předmětům a řadě použitých Upgrade kitů. Mezi jinými se tam dá koupit dalekohled! V beta verzi dělal z odstřelovače velice nepříjemného protivníka (zvláště při hře jeden na jednoho). Použití dalekohledu stojí 6 AB - takže buď v kombinaci s AWP nebo musí pozorovat jiná postava. Nevím, ale jestli při přepnutí postav nezmizí odkrytý výhled. Dříve rozhodně mizel při přepnutí zbraně některé z postav - pokud tedy chcete koukat a střílet, přepněte si nejdříve na dalekonosnou zbraň.

Psům opět přibyl perk na zavření dveří - cena cca 20000 kr. a dostupný asi až od 4. úrovně (?).

V pravém horním rohu okna chatu se objevily dvě drobné ikonky - nepřehlédněte! Jedna umožní nastavit chat, tak aby se před každou zprávou zobrazil údaj o čase odeslání (formát HH:MM), což se často hodí zvláště u soukromých zpráv. Pod druhou se skrývá seznam přátel - vkládat ze seznamu hráčů pravým tlačítkem myši.

Vesta pro sebevražedného útočníka se z těžkých zbraní změnila na vrhací. Pravděpodobně kvůli zhruba stejné úrovni vrhacích zbraní u postav - oproti specialistům na těžké.

Upraveny koeficienty vývoje postav v Military Zone a Denveru.

V lokacích můžete nenadále narazit na novou pokrývku hlavy. Obrana 20 a velmi lehká :). Případně i na nový druh léčiva, nevím tedy jestli má řádné klinické testy a barvy pilulek jsou dost jedovaté, ale funguje. Vaše výstroj pak může vypadat třeba následovně (nenechte se zmást, tenhle Santa zakončil HvsS se způsobenými cca 290 body poškození a dvěma plusy v ratingu).

 

Nová čeština - tentokrát jsem ji rovnou doplnil i o chybějící texty (u psích perků), až se objeví alespoň ruské, tak je případně opravím :).

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode