České stránky o hře Total Influence Online

Verze 0.09:4 - Unicode, ale...

13.11.2008 22:08

Zhruba před 35 minutami se objevila nová verze, která přeskočila hned tři pořadová čísla :). Prozatím sem dávám novou češtinu a souhrn změn.

Unicode bohužel běží zatím jen v chatu, vidíte tedy diskuze ve městech, obchody atp., ale v samotné bitvě nadále zůstalo kódování cp-1251, takže je stále těžké se domluvit se spoluhráči :).

Klanové bitvy o základny, chvilku vidět byly, pak ale došlo k další rychlé úpravě a opět vypadly. Zbyl jen sklad klanu.

Nově je nemožné odejít z rozehrané bitvy a pokud se rozpadne spojení, je dokonce možné se do bitvy opět vrátit. Super. Další dobrou novinkou je nemožnost vstupu do bitvy s nedoléčenou postavou - častý problém nováčků.

Předměty se teď pomalu opotřebovávají a nelze je tedy neustále opravovat do původního stavu. Zároveň jsou změny u SE předmětů - ty nemohou zaniknout, pokud je tedy opotřebujete v bitvě na 0, zůstanou vám stále v inventáři a je možné je opravit.

Přibyl upgrade kit (1000kr.), kterým je možné vylepšovat předměty, pokud se vylepšení povede získá předmět postupně až +20 bodů, kterými zvyšuje svou přesnost, účinnost, obranu apod. (v každé úrovni navíc stoupne stav o 50 jednotek). Pokud ne, zanikne. Bezpečné vylepšení, kdy předmět neztratíte a máte 100% šanci, funguje první 2 body, poté se pravděpodobnost úspěchu v každém kroku snižuje. Na zlepšení spotřebujete vždy celý kit, takže každý krok stojí 1000 kreditů :).
Nový grafický interface. Snížení cen perků (odhadem o 5% - což nám ušetří desítky tisíc kreditů:). Plus dvě nové schopnosti pro psy, přidávají zdraví a přesnost, k dispozici vždy na sudých úrovních - tedy 2,4,6 a 8.
Na okraji bitevní mapy je oblast odchodu, pokud se všichni hráči dohodnou, mohou tak opustit bitvu (týká se klanových bitev).

Hráči na úrovni 1-9 mohou zakládat bitvy ± 2 lvl, 10-15 ± 3lvl a 16-20 ± 4lvl.

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode