České stránky o hře Total Influence Online

Verze 0.09:8

23.01.2009 22:04

     Tak aktualizace změnila především ochranu databáze, účtů a protokolu, pravděpodobně se zvýšil počet podvodníků a autoři se snaží reagovat. Jinak pár kosmetických změn rozhraní (většina z nich se týká informací o hráči a klanu, případně předávání práv zakladatele/vůdce klanu). Nové textové řetězce "O sobě", "Kontakt" a "O klanu", naznačují další rozšiřování popisu postav a klanů. V položce kontakt bude nejspíše možné zadat více možností spojení, např. Rusové ke komunikaci ve hře běžně užívají Skype.

Zajímavým vylepšením je zobrazení poškození s přiřazenou zbraní. Dříve automaticky stejné u všech postav, nyní se mění podle ovládání daného typu zbraně u každé postavy. Příklad: postava s ovládáním automatických zbraní na 95 (135%) uvidí v popisu M4 údaj poškození 54-74, pes, který automaty ovládá pouze na 0 (55%) vidí u M4 poškození 22-31. Další drobná podpora pro nováčky, jasně ukazuje, které postavě mají přiřadit zbraň (pokud chtějí působit co největší škody soupeři).

Další úpravy se objevily v obchodování, opět brání hlavně podvodům na nezkušených. Mělo by být jasně patrné kolik předmětů je vloženo v okně s obchodem i jakou cenu za ně hodlá druhý hráč zaplatit. Stále platí, neklikejte na OK, dokud nebudete s obchodem opravdu souhlasit! Peníze na obchodování jsou nyní vidět u libovolné postavy - ne pouze přímo u vašeho avataru.

Pro psy je nyní 3x levnější perk na zavírání dveří.

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode