České stránky o hře Total Influence Online

Verze 0.09:9

06.02.2009 23:32

 

 

 

    Nová postava - z hloubky šachet se vynořili přeživší horníci, ovšem drobet tam za tu dobu zmutovali - jinak si nejde vysvětlit proč tam narostli na 220 cm výšky. Mají své vlastní speciální zbraně i ochrany. Za 3500 kreditů si tuto postavu můžete najmout v Miner´s Townu. Na stejném místě je možné koupit i jejich vybavení.

Přibyly nové zbraně. Odstřelovací speciál VSS Vintorez a útočná puška Groza - bez granátometu (automatické zbraně). Obě na nové náboje 9x39 S.

Vintorez stručně, způsobuje o málo větší zranění, potřebuje více AB (7), samozřejmě má menší dostřel (3-12polí) a překvapivě vyšší přesnost (85%) než AUG. Dávka 4 střely.

Groza taky nic extra: dostřel 8 polí, 6AB, plusem je o trochu větší poškození než AK47 či M4. Dávka 5 střel.

Přidáno:

Možnost prohazovat vybavení přímo mezi postavami (mimo bitvu) přetáhnutím na ikonu, není tedy nutné vše překládat přes sklad.

Změny:

Vyhodnocení bitvy naskočí okamžitě, jakmile padne poslední soupeř - nečeká se na další tah.

Pokud vaše postava/y padne/ou, ale vaše strana přesto bitvu vyhraje, připíše se vám výhra. (Základem je počkat do konce bitvy - odejít ihned můžete ukončením přes menu). Kromě výhry do statistiky, tak můžete získat i nějaké kredity navíc. Při odchodu před koncem zůstává vše při starém, dostanete zkušenosti a body k ovládání zbraně.

Admini údajně začali banovat účty hráčům, kteří hrají s více klienty naráz, a dále také spekulantům s vysokým množstvím kreditů.

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode