České stránky o hře Total Influence Online

Verze 0.10:1 - MDŽ

07.03.2009 23:15

    Jak se dalo očekávat již z předchozí verze, k MDŽ dostaly hráčky dárek v podobě čerstvé aktualizace hry. Co přináší nového?

 

 - Přibyla nová zbroj speciálně pro ženské postavy (parametry se ještě budou postupně dolaďovat).

- Změna rozhraní výpisu Arény. Filtr se objevil přímo vpravo dole v rozhraní. Přednastavený výpis je prázdný, jakmile si zaškrtnete požadované bitvy, objeví se seznam. Barevně je nyní rozlišena vhodnost bitev pro postavy, které máte právě aktivní. Dole je informační roletka s vysvětlivkami, po přečtení ji můžete nechat zarolovat, aby vás dále nerušila. Přímo na řádku bitvy můžete také zjistit info o hráči, který ji založil (klikněte na ikonku otazníku). Také je zde uveden stav bitvy.

- Oblast odchodu z mapy bitvy je nyní zvýrazněna, pokud v ní postava stojí.

- U dalekohledu byl změněn okruh pozorování a zároveň i nutné akční body na 5AB (odpadá tedy možnost použití s HK G3SG v jednom tahu).

- Sníženy nároky klienta na procesor (u mne to spadlo o cca 1/4).

- Opraveno několik grafických chyb (šedé postavy), chyby při otevření beden a chyby v chatu.

- Plus ještě akce  - 8.3. jsou upgrade kity prodávány za 50% ceny.

 

Po minulé verzi se opravdu pravděpodobně nedalo střílet skrze zdi z M60/Minigunu (zatím jsem testoval 2x a neúspěšně)... Uvidíme zda to je umyslné :). Jinak různými filtry v chatech a výpisech (obnova seznamu hráčů ve městech a teď filtrace bitev v aréně) se autoři evidentně snaží o snížení trafficu a množství přenášených dat. Doufejme, že se nebudou snažit o nějaké limitování zahraniční konektivity :).

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode