České stránky o hře Total Influence Online

Verze 0.11:6 - Hodnosti a další změny

27.04.2010 19:56

Dnes v 18:40 byla na server nahrána nová verze hry, která přináší celkem podstatné změny.

1. Byly spuštěny avizované hodnosti.

2. Nové animace bojů a akcí, nové postavy (černoši).

3. Změněna ocenění questů, nové ve vývoji. Zrušen quest milionář. - Všechny 10.000 úkoly jsou nyní oceněny Heavy Military setem +1 a pár cetkami navíc :).

4. Změna výpočtu bodů za dobývání, ve zkratce byly seškrtány dvojnásobky za naprosté vítězství (pokud soupeřící klan nedržel ani jedinou vlajku). Hodnocení budou nyní nižší, v budoucnu bude zaveden jakýsi dobývací rating a statistika dobývání.

5. Zásadní změna v získávání dovedností. Skill nyní postava získává pouze pokud hraje na vítězné straně (přežít tedy nemusí, vyhrát ano). Plus tam ve výpočtu přibyl nový koeficient, kterým mohou admini manipulovat (svátky atp). Uvidíme co změní spuštění střelnice - zhruba za 14 dnů.

6. Nové předměty v obchodech Premium - boostery určené k rychlejšímu nabrání hodnostních bodů či zkušeností (levelů). Ceny samozřejmě ve zlatě.

7. Postavy na úrovních 1-3 již mohou bojovat pouze v lokacích Rezervace a RB. Tvrdí tvůrci, postavám to asi zatím nikdo neřekl a tak stále vesele bojují ve všech městech...

8. Přidán náhled žoldáků při najmutí (koupi). Na pravé straně uvidíte vzhled a tažením myši můžete postavičkou i otáčet.  Otáčení je možné i v inventáři jednotky, snadno tak poznáte, jak staré prádlo kdo nosí - bomba!

 

Čeština ke stažení.

 První dojmy:

Hra se kupodivu nechová rozežraněji než jindy, FPS v bitvě běžných 29-60. Animace postav mě moc neokouzlila, to že se po zásahu ještě mrskají vás nutí koukat hlavně na jejich HP bar.

Odehrál jsem jednu bitvu, Přežití 4 hráči x 3 postavy. Porážky jsou teď celkem dost k ničemu, takže tohle není úplně nejlepší volba - šance na výhru 25% :). Výsledek 4x kill, 0 padlých, dvě postavy zabily každá po dvou, třetí svítila: 185, 233 a 22zkuš., 901kr., 2x40HB.

Hned v první bitvě dva bugy, jeden hodně nechutný. Velká lékárna50, kterou nešlo použít (naštěstí jsem asi neměl dost AP). Po botvě jsem ji prozkoumal a již použít šla, sežrala mi 10AP, nepřidala ani bod ke zdraví a zmizela - je to totiž rádio/vysílačka na přivolání pomoci v šachtě...

Takže pozor, nezkoumat pokud máte více jak 9AP :).

Druhý bug je nefunkční frag, jeden jsem viděl během hry použít, jeden ze tří nalezených se mi podařilo použít po hře. Další dva nefungovaly ani u jiné postavy, v popisu mají "nelze přenést" - jakoby se jednalo o pronajaté předměty z Půjčovny! Při použití spatříte pouze hlášku "Nedostatek..%s"

 Svoje vlastní zkušenosti hlašte raději do forka, klanchat při restartech mizí a jeho trvanlivost je tedy teď poměrně nejistá :).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode