České stránky o hře Total Influence Online

Verze 0.12:4

28.07.2010 23:11

    Aktualizace 28.7.2010 byla na Arizoně pěkně vypečená, vinou závady na disku se porušila databáze klanů a hráčů. Hráči se tak najednou ocitli mimo klany, klany neexistovali, případně neexistovali ani charaktery :D. Omrkněte tedy své sklady, zda něco nepostrádáte, databáze byla obnovena ze zálohy (otázkou je, jak staré a co se stalo s předměty koupenými/prodanými v mezičase).

Co tedy kromě tohoto  aktualizace přinesla:

1. Přidáno nové město Detroit a přilehlá základna.

2. Lékárničky se nyní kumulují do jednoho slotu, podobně jako náboje ( když jsem si tento týden koupil rozšíření skladů na 48 pozic )

3. V bitvě se nyní čísly zobrazuje pořadí tahů hráčů. V HxS se teď často chodilo systémem 1.-3.-2.-4., takže se to docela hodí.

4. Za Týmové boje je nyní dvojnásobný zisk vlivu pro klan. Pochybuji, že právě tohle přitáhne masu hráčů k týmovkám, kde je ve VV městech potřeba výbava pro dvě postavy...

5. Pauzování času pronájmu předmětů v případě pádu serverů, odečet se začne opět počítat po naběhnutí serveru. Tak je to lepší než dřív, kdy mohla polovina času propršet při nefunkčním serveru, ale stejně nic moc. Hráč pak musí čekat až/pokud server najede a dohrát svou půjčku. Logičtější limit na počet bitev se jim IMHO udělat nechce, protože by předměty byly půjčeny mnohem déle a pro server by to znamenalo další zátěž.

6. Předělán systém bonusů za koupi zlata. Namísto dřívějších +20-40% podle platebního kanálu se nyní přidávají procenta podle vložené částky. Prakticky u všech plateb je následující situace: do ~250 Kč= 0%
~251-450Kč = 10% (9zl), ~451-850 = 15% (13zl), ~850 a výše 25% (22zl), tato situace by měla být i u platby přes PayPal (pokud tedy vůbec funguje), btw platby přes terminály QIWI mají hodnoty 0, 20, 30 a 40% (36zl). Další atak na peněženky hráčů :D.

7. Pokud máte skladem nějakou lahev šampaňského, začíná po nich rapidně růst poptávka. Hráči/dárci z čelních klanů si již zvykli své postavy (a povětšinou šreky) udržovat naživu i za pomoci lahví, jejich zdroje však po spuštění autobattlu vysychají. Těžko teď někdo sežene do bitvy 6 "nepřátelských" postav, přežití 3x3x3x3 už totiž bohužel neexistuje (což mně osobně mrzí tedy z jiného důvodu než šampusů). Ceny nyní přeskočily 1000k za láhev a viděl jsem i nabídku na 35 lahví á 3k. Možná to změní současné zavedení sčítání lékárniček ( třeba si to někdo zaloboval :D).

V příští verzi začnou dobývání podle nových pravidel.

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode