České stránky o hře Total Influence Online

Verze 0.17:8 - Catch me if you can.

25.03.2011 21:24

Celkem nečekaně se objevila první z avizovaných novinek - pravděpodobně ji na sebe nabalilo hlavně vydání dluhopisů :D.

 

Útěk z bitvy

 

Ode dneška nebude možné mapu opustit kdekoli. Mezi perky by se mělo objeviot tlačítko pro útěk, které v případě zájmu můžete kdekoli na mapě stisknout. Následně se vám vygeneruje východ v barvě vaší postavy a zúčastněným hráčům naskočí v hlavním chatu zpráva o tom, že utíkate z boje. Zároveň se na minimapě všem barevně zobrazí pozice vašeho východu.

Odejít můžete jakmile se vám na tuto pozici podaří dostat všechny vaše postavy (proto má východ tři políčka). Následně stačí stisknout symbol anebo kliknout mimo mapu, tzn. jako na šachtě. (Na střelnici funguje i Escape na klávesnici, na šachtě jsem nezkoušel).

Pokud by hráčů utíkalo více, každý bude mít svůj vlastní východ, exit v jiné barvě samozřejmě použít nelze.

Hráč, který použije tlačítko pro útěk, je považován za zbabělce a automaticky dostane o 30% méně zkušeností, skillu a kreditů i v případě, že by následně na mapě zůstal a bitvu vyhrál. Na body hodnosti to má také vliv, při výhře přijde hráč o 30%, při porážce pak rovnou o 70% bitvou získaných HB.

Obrázky najdete na odkazu pod titulkem tématu.

 

Dluhopisy

 

Hlavní příčinou páteční odpolední aktualizace - útěk by jistě klidně počkal na pondělní noc - je vydání dluhopisů. Tyto "cenné" papíry si můžete za goldy koupit v Prémiu. Prodávat se mají ode dneška do konce března, vykupovat pak 15. dubna.

Na 15. dubna je stanoven kurs 700kreditů za jeden dluhopis (1g). Takže namísto běžných 100kreditů za gold získáte 700kr.

Odkup prý bude pokračovat ještě dalších  zhruba 14 dnů, v určité hodiny. Nikde však není zmíněno, že by platil kurs z prvního dne odkupu... papíry je možné předávat, měnit i prodávat na trhu atp. Obrázky a originál pod odkazem z titulku.

Předpokládám, že to nikoho z nás v podstatě nezajímá a tak se v tom dál vrtat nebudu :D.

 

Další novinky z textů

Dealeři SC budou skuteční dealeři, kteří hráčům zprostředkují koupi goldu. Pěkně z ruky do ruky někde v Moskvě/Petrohradě apod u metra ).

Objevil se zajímavý řetězec, "Předmět nelze opravit". Buˇřpi pokusu o opravu nové věci anebo se můžeme dočkat i neopravitelných kousků :).

Nový perk - Kybernetika (takže šetřete :D). Každá úroveň tohoto perku přidá postavě jeden slot na implantát. (Takže šetřete jen pokud chcete něco implantovat.) jestli je perk již v nabídce nevím, zatím jsem jen dodělal překlad. Čeština je ke stažení.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode