České stránky o hře Total Influence Online

Zprávy 11/2010

15.04.2010 14:57

Před necelou hodinou se na neveřejný testserver dostala první část nové verze, pod pohrůžkou rušení účtů při zveřejnění, dostali hráči k dispozici i rozsáhlejší materiál k hodnostem.

V nové verzi jsou mraky nových animací, bohužel prozatím je nelze vyzkoušet - server ještě nemá k dispozici všechny aktuální data a je mimo provoz :D.

Zajímavostí jsou "urychlovače", bude jimi možné akcelerovat libovolnou postavu ve dvou směrech. Hodnost a zkušenosti. Pro nás vcelku zbytečná novinka - pokud se nehodláte ihned stát generálem :) - bude ke koupi pouze za zlato a v každý za směrů ve třech verzích. Ty se budou lišit stupněm zrychlení a úrovní postavy, pro kterou je bude možné použít. Zakoupený předmět vložíte zvolené postavě do inventáře a vyrazíte do boje. Účinky by měly trvat hodinu. Obě větve najednou zrychlit nejde. Maximálního účinku dosáhnete použitím při dobývání. Ceny 5-30zl.

U hodností bude možné jít do mínusu asi neomezeně, od -5000 budete inkasovat za boj pouze 90% "vydělané" částky, od -45000 již pouhých 10%. Více se již zisk snižovat nebude.

Nenápadnou, nezveřejněnou, ovšem poměrně zásadní novinkou bude získávání dovedností. Za prohranou bitvu již postava nezíská nic, časté porážky již tedy nepovedou k červeným číslům. Navíc by měl do vzorce vstoupit ještě další koeficient, kterým by bylo možné upravovat výši zisku například ve svátky apod. Násobky by případně mohly být používány třeba na střelnici.

Text bude pravděpodobně průběžně doplňován... každopádně, kdo ještě chce trochu poskillit postavy k hranicím své úrovně, má poslední možnost. Po aktualizaci již budou všechny porážky nežádoucí :). GL.

Hodnosti US army, aneb jak by to mohlo vypadat:

  

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode