České stránky o hře Total Influence Online

Zprávy 15/2010

03.06.2010 19:23

    Poměrně zásadní novinkou je změna pravidla č. 1. Od 1.6.2010 platí, že hráč může mít zaregistrován pouze jeden účet - jinak hrozí ban!

Dosud bylo možné mít více účtu, postihována byla pouze hra z více účtů zároveň - tedy například současná hra na jednom účtu a nákup/prodej na druhém. Nyní je v pravidle zakázáno i POSTUPNÉ spouštění účtů (pravděpodobně snaha o zamezení výcviku postav a jejich následném prodeji v aukci). Jedinou povolenou možností je nyní více postav na jednom účtu - po přihlášení máte možnost si pod jedním heslem vytvořit až pět hlavních postav/jednotek, s dvanácti členy v každé skupině, tedy celkem 60. Jediným rizikem je ovšem společné heslo - při jeho prolomení může útočník vybrat předměty z veškerých skladů a postav..

 Pokud tedy máte více účtů, pak při hře z jednoho počítače a stejné IP stoupá riziko. Je možné, že admini nebudou postihovat hráče se dvěma účty, navíc hrající pouze normální bitvy a výrazně nevybočující z "normálu", ale spolehnout se na to bohužel nedá. Pokud máte druhou postavu založenou na stejném účtu, pak se pro vás nic nemění :).

Jinak doporučuji nadbytečné účty postupně vyprázdnit a SMAZAT (pokud se chcete pojistit, neprovádějte tuto operaci z vašeho obvyklého pc/připojení ). Tím by snad mohl časem zmizet i jejich záznam z databáze.

Šachty propadly do zóny ticha a namísto nich se do popředí dostal automatický systém na vytváření protistran do arény - autobattle. Zároveň, asi jako určité odpoutání pozornosti :), se objevuje nové město. Na testu je uveedeno pod názvem Junktown, ve hře se bude jmenovat Detroit. Na grafice nových map jsou k vidění plechové boudy slumu, dveře budou údajně obtížně rozlišitelné a do boudy se leckdy prostě propadnete stěnou. Nové město má sloužit jako místo sázek na výsledek bitvy, vstup na testu je nyní 4-20lvl, povolená výbava do +10. Virtuální procházka městem.

Tvůrci představili i nové avatary, majitele černochů čeká úplná pastva pro oči :).

 

 

 

 

 

 

Nahrávám obrázek

Klikněte kamkoliv pro zrušení

Obrázek není dostupný

 

 

 

 

 

Nahrávám obrázek

Klikněte kamkoliv pro zrušení

Obrázek není dostupný

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode