České stránky o hře Total Influence Online

Zprávy 17/2010 doplněno 26.6.2010 21:47

25.06.2010 18:14

Předměty +20 a výše se stanou tzv. Premium věcmi, nezávisle na tom, jestli jste si je koupili, dostali či sami vylepšili. Premium předmět pak bude mít výhodu možného použití u kteréhokoli levelu. Jeho vylepšení se vždy přizpůsobí na maximum pro daný rozsah. Například M4+24 se bude u postavy v Rezervaci chovat jako M4+3, u postavy 4-6 jako +10, u postavy 7-10 jako +15, u postavy 11-15 jako +20 a u postavy 16. úrovně již naskočí jako M4+24. Všechny snižení se týkají pouze poškození, které zbraň působí anebo armoru jaký dává zbroj. Stav předmětu zůstane celý čas na původní úrovni, tzn. bude například 1125 i u M4+3.
Výhoda pro majetné hráče je jasná, nemusí mít mraky různých předmětů pro různé úrovně a destinace. Pro tvůrce je to také přínos, protože používáním ve všech bitvách (pokud to opravdu někdo bude dělat) se předměty mnohem dříve opotřebují - přitom opotřebení za výstřel je stejné když zbraň použijete v modifikaci +24 nebo +3, v obou případech spadne stav o spotřebované AB. Dalším plusem pro tvůrce bude určitý úbytek předmětů +17/+18/+19, které se budou hráči pokoušet dostat do kategorie Premium

Týmové bitvy bude možné hrát pouze 2 postavami. Tato varianta je ohlášena a pravděpodobně bude zálěžet na odezvách hráčů a používání TB, podle toho buď model zavedou anebo ne :D.

Na dobýváních by měl také začít fungovat autobattle. Přínosem by měl být menší rozptyl - dostanete pouze soupeře z vašeho rozsahu, dále pak povolení účasti i pro klany mimo TOP200 a dokonce je možné, že dojde i k prolomení pravidla 4. Pak by bylo možné hrát v míchaných skupinách, třeba jen jediný člověk z klanu či aliance v BS. Pravděpodobný důsledek dělení do rozsahů, který klany z TOP200 omezí natolik, že by nebyly schopné vytvořit rozumné množství BS.

V nabídce postav by se měla objevit i možnost snížení dovednosti. Pokud se to podaří,  nebude již nutné psát do chatu příkaz decreaseability..., ale požadovaný skill snížíte jednoduše přímo u dané postavy.

Doplněno 26.6.2010 21:47

Dnes jsem hrál po delší době cvičné dobývání. RB, jen pro výcvik grozy. Na mapě se objevili bunkry, které mají jediný vchod a tři uzavíratelné střílny. Vlezeš dovnitř, otevřeš, vystřelíš zavřeš a seš v bezpečí :). RPG prý neprostřeluje, suby zatím ano, granáty - stejně jako ve hře, jednou ano, jednou ne (osobně bych hádal, že s RPG to bude stejné). Záleží na směru dráhy! Všímejte si tedy při hodech granátů na zavřené dveře, kdy zraňují a kdy ne, z jakého směru byly vrženy... jih, sever atd...

 

Červeně je označen vchod, zeleně pak střílny. Tento palpost je asi ideální pro automaty nebo M60. Snipeři budou mít problémy v případě těsného kontaktu. Podobně groza či RPG, ovšem pokud by zdi byly opravdu neprodyšné, pak by to pro tyto zbraně problém být nemusel. Dovnitř se vejde jediný člověk, druhý mu může ideálně pokrývat bok či záda bunkru, aby se mu tam nekupili lidi :).

 

Nová čeština a BL.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode