České stránky o hře Total Influence Online

Zprávy 19

13.08.2010 14:56


Ohlášena změna v zakládání týmových bitev. Od nejbližší aktualizace by se měl znovu vrátit tým 1+1, namísto současných čtyřčlenných týmů, kam každý z hráčů musí nasadit dvě postavy.
Důvodem je vylidnění týmových bitev ve VV městech.

V příští verzi by mělo přijít zavedení nového systému v dobývání. Vyřazovací bitvy se mají konat až do konečného vítěze. Ostatní mohou hned po vypadnutí hrát běžné bitvy a nemusí zbytečně čekat na základně až do vyhodnocení.

Údajně se zvažují/připravují změny, které by měli zatraktivnit nyní opomíjené zbraně a předměty. Například by se to mělo týkat i ručních granátů. Jejich malou oblíbenost osobně moc nechápu ani teď :).
Doporučuji každé postavě bojující ve VV městech s automatem vložit do druhého slotu Frag. Na úrovních 4-6 působí granát i od nezkušené postavy ještě citelné škody a může vám pomoci dorazit soupeře, který by vás jinak v následujícím tahu porazil. Případně v HxS občas i dva jednou ranou. Nebudete ho potřebovat každou bitvu, ale občas se může hodit. A z výhry granát hravě zaplatíte.

 

Pokud se vám zdá (nezdá), že vývojáři odstraňují bugy příliš pomalu, pak se můžete mrknout s čím si hrají ve volném čase. Nový projekt s názvem Lost Sector totiž obsahuje vývojové soubory autorů TIO. Doufejme, že tento pokus bude lepší. Zatím se jedná o alfa verzi v testování, můžete se přihlásit :).


Poslední zpráva s TIO souvisí opravdu jen okrajově, ale některé z nás třeba potěší více než Lost Sector. Němečtí bitComposer zakoupili práva na Jagged Alliance a připravují pokračování série. Zahodili však několikaleté programování svých minimálně dvou ruských předchůdců i jejich údajně prakticky dokončené JA3D a chtějí začít z čistého stolu. Což znamená další roky... V mezičase by se ovšem měla objevit narychlo spíchnutá Jagged Alliance Online. Hra. by měla být F2P, tedy zdarma a její první představení by se mělo odehrát 18.-22.8.2010 na GamesCom 2010 v Kolíně nad Rýnem. Uvidíme, zda se bude jednat o pouhou browserovku nebo něco většího.

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode