České stránky o hře Total Influence Online

Zprávy 23/2010

01.12.2010 21:03

Dnešní restart s dlouhou pauzou přinesl několik oprav.

Příjemnou zprávou je, že za útoky na mutanty již opět získáte nějaký ten zlomek do dovednosti použité zbraně (skill).

Opraveno bylo ztrácení krystalů z trezoru klanu (pokud si je někdo vyzvedl, zmizely :D). Zmizelé krystaly by se zároveň měly vrátit k majitelům.

Zajímavou zprávou je nález a údajné odstranění příčiny zasekávání postav během tahu. Uvidíme.

Nepříjemnou (pro mne) je informace, že na odstranění bugu u rozšíření postav na 15, se stále pracuje a záplata by mohla být zhruba do neděle. Pevně doufám, že už to fakt najdou. Ztrácet při každé porážce u každé postavy -20/-25HB není moc motivující (někteří prý přichází o HB i při výhře, či dokonce tréninku na Střelnici...), nemluvě o zvláštním capu, který mě nepustí přes 320HB.

Mno a jak jsem trochu očekával (a prozatím neriskoval nákupy echt laciných předmětů nabízejících výdělek při odprodeji), značky se sice již vrátily - ale bez aktivace funkce $... Znamená to, že buď bug nenašli, anebo ho nedokáží opravit, anebo chtějí trhovce vycukat :D.

Každopádně značit předměty je již zase možné, jestli se budou i vracet, to se pozná :).

O této opravě, ani o tom jestli bylo skutečně provedeno avizované zalátání disfunkcí u šreka (skillu kladiva a perk Kruhový úder) autoři mlčí. Značky jsem zkoušel, šreka ne.

Žádná zmínka nepadla ani o nepříjemné změně v odměnách za splněné questy. Po přidání posledních cca 9 nových achievementů totiž došlo k tomu, že předmět spadl vaší hlavní postavě do inventáře v okamžiků splnění - a nikoli až po bitvě, jako dřív. Pokud jste teda měli postavu jako například já na šachtách, a někdo z jednotky si na mutantech vystřílel například 10.kill automatem... hele proč se mi ta postava najednou tak plazí, jaký kurva přetížení??, proč sakra najednou táhne ten AK+1? :D.

Tak o tomhle nenapsali nic, doufejme, že na tom aspoň pracují. Jinak si snad maina začnu brát až po splnění všech nových úkolů :).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode