České stránky o hře Total Influence Online

Zprávy 3/2010

19.01.2010 21:18

 

    Šachty mají být hotové zhruba z 80%. Po zavedení se bude jednat o takovou menší verzi základen. Klan - nebo spíše aliance, která si šachtu vybojuje, z ní bude mít nějaký příjem. Hráči tam budou patrně moci těžit krystaly, klan bude mít třeba %. Šachty se pravděpodobně budou svými výnosy lišit. Výnosnější budou samozřejmě lákat větší a silnější K/A. Vlastníka šachty bude moci jiný K/A "vyzvat na souboj". Vítěz se stane držitelem šachty. Předpokládám, že v boji o šachty nebudou platit pravidla zavedená na základnách - o šachtu bude moci bojovat (doufám) jakýkoli klan. Je možné, že zavedou u šachet úrovně a klany budou muset mít alespoň úroveň šachty (0,1,2,). Boj bude nějakým způsobem moderován, tedy mezi výzvou a bitvou bude pravděpodobně stanovena nějaká prodleva, aby se hráči obou stran mohli připravit, třeba 2 dny (??).

Na fóru padl návrh na možnost snížení levelu. Hráč by měl možnost své postavě třeba ze 16. snížit úroveň na 5. - aby si měl s kým zahrát. S tím, že by měl samozřejmě v té 5. asi max. skill :). A vzal by si s sebou svoji výbavu +17. Paráda, hráči čerstvě vylezlí z Rezervace by asi byli nadšením bez sebe :)). Naštěstí admini soudně uznali, že to není úplně ono a tvrdí, že toto ve hře nikdy nebude.

Zároveň s tímto tvrzením, ale vybalili svoji starou myšlenku (již notně zaprášenou), že se budou moci pronajímat postavy. Tedy, že své postavy třeba na 15. lvl nabídnete za nějaký kredit k nájmu. Prachatý nováček si tak bude moci namísto postavy 1. za 500, najmout rovnou 15. za XXX kr. A vy si zase pro změnu najmete na zkoušku třeba psa nebo horníka na 10. úrovni. Ekonomika hry by tak opět o něco postoupila, už teď to zrovna simulátor taktiky není :). Ale jsem rád, že se tvůrci této myšlenky ještě drží. I když k realizaci bude asi ještě daleko. O zavedení SVD také psali již 20.10.2009, a to jde o pouhou zbraň, tedy předmět, který nijak nezasahuje do celkového systému hry :).

V tržnici se objevil, jinak zatím neprodejný, Desert Eagle. Vylepšený na +3 stojí směšných 130.000 kreditů. Předpokládám, že jde o některý z "admin" kousků této zbraně.

Spuštěno fórum, omlouvám se za počáteční problémy. Na hostingu bohužel neběží SMTP, takže systém padal na odesílání mailů. Nyní je již registrace možná (použité nicky jsem smazal, takže se můžete znovu regnout pod stejnou přezdívkou) jen si je třeba pamatovat heslo, poněvadž vám již žádná potvrzovací zpráva nepřijde ;). Výhodou serveru je jeho nedostupnost ze zahraničí, doufám že se tak fórum vyhne například indexaci Googlu či bratrským návštěvám.

Na madbrahmin.cz se objevila noticka o TIO, nováčci budou pravděpodobně mířit hlavně na Nevadu, tímto je zdravím a přeji všem příjemné hraní.

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode