České stránky o hře Total Influence Online

Zprávy 4/2010 doplněno

07.02.2010 15:19

Během víkendu došlo nejméně ke třem pokusům o restart serverů. Minimálně dvakrát se restart i povedl :). Změny v klientu jsem nezaznamenal takže šlo nejspíše o úpravy na straně serveru. Bohužel zrovna nemám čas prolézat forum hry a hledat nějaké informace o tom, co se mohlo stát :).

Jedinou viditelnou změnou je prodleva odesílání zpráv do chatu, která asi má zabránit floodu - ovšem funguje i v klanchatu :).

Druhou, poměrně vedlejší, je nasycení trhu novými zbraněmi. Momentální prodejní ceny již spadly pod jejich oficiální - jak se trhovci snaží zbavit svých zásob. Jediné co se drží nad svou cenou je Desert Eagle, který je k vidění od 135kr., jinak VAL - 539kr., SVD - 780kr., HR - 400kr. - to jsou ceny, které jsem viděl v sobotu v tržnici Rezervace Arizony. Takže pozor na spekulační nákupy těchto zbraní, v současnosti se na nich již příliš vydělat nedá, respektive jejich prodej již není snadný :).

Pokud někdo narazíte na nějaké novinky v chování hry, napište o tom na fóru, doplním to sem. Díky :).

9.2.2010

Nečekaně jsem narazil na pár novinek v připravované sadě :).

Zvuky rozhraní, zbraní, vítězství i porážky (vylepšený VAL)
Ikony zbraní (SVD, DE, TOZ-34).
Změna názvu klanu (dosud nebylo možné založený klan přejmenovat).
Šachty jsou zase o kousek dál/blíž.
Nová zbroj FEAA - pravděpodobně Female Exo Armor Advanced :) - prozatím stejné charakteristiky i cena jako FEA - ale asi jiná vizáž.
Oddělování tisíců desetinnou tečkou - pravděpodobně pro lepší rozlišení a snížení rizika placení o jednu či několik nul navíc :).
Nový Spectra Crystal krámek - již s nabídkou M60 a Minigunem. Ceny mírné - +10 verze stojí 239k a 259k, pro srovnání TOZ-34 (HR) stojí ve verzi+10 rovných 273k....
Obrázky budou asi na fóru.
Nová čeština.

 

 

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode