České stránky o hře Total Influence Online

Zprávy 7/2010

28.02.2010 22:38

Dnes asi jen rychlý souhrn, někdy během týdne to snad doplním.

Po deseti dnech jsem zapnul TIO, běžné servery asi beze změn. Na test serveru je již v provozu půjčovna předmětů. Nabídka není příliš široká, půjčené věci mi v inventáři neukazovali žádné vylepšení (mělo se jednat o +10) a P90 mi dokonce při pokusu o vybavení postavy jednoduše zmizel :). Kladem je, že se jedná o grafické rozhraní podobné obchodu SC. PLatby v kreditech i zlatem. Šachty ani výcviková základna zatím v provozu nejsou. Novinkou je ikona obchodů, která v každém městě sdružuje veškeré prodejny a půjčovny - kromě Tržiště.

Nová čeština je ke stažení, natípané obrázky budou na fóru (během týdne).

 

Výcviková základna u Rezervace:

Dobývání se mohou účastnit hráči (postavy??) 1-3 úrovně. Konat se budou Po, Út, Čt v 23:00 a pravděpodobně denně kolem 18h. Hráči z jednoho klanu musí hrát na stejné straně, klan nemusí být TOP200, možná budou i nějaké odměny pro první tři hráče vítězné i poražené strany ( pravděpodobně by se rozdělovalo cca 100.000 kr mezi všech 6 lidí ).

 

Do hry by (během jara??) údajně měly přibýt hodnosti a medaile. A pravděpodobně největší změnou se může stát nová "střelnice". Mělo by to být místo, kde se dá (za úplatu?) trénovat, cvičit a zvyšovat dovednost... Dárci se tetelí blahem :). Ale i nám v MO by to mohlo přinést zajímavou možnost dosáhnout maximální hranice dovednosti i bez nutnosti neustálých porážek. Uvidíme, jak se tento záměr bude vyvíjet a jaká bude jeho výsledná podoba - pokud bude skutečně zaveden.

 

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode