České stránky o hře Total Influence Online

Zprávy 9/2010

05.04.2010 10:22

    Co nového se přihodilo kromě vypečeného posledního dobývání, které vzbudilo na obou serverech živé ohlasy hráčů? (Pro upřesnění - na mapách chyběly vlajky a po usmrcení první postavy se všichni hráči zasekli ve hře - pokud tato postava okamžitě nešla do offline.)

Novinkou je údajné dokončování systému hodností, který by měl udělat tlustou čáru přes rozpočet všem farmářům :) - údajně.

Následuje citace:

Vážení hráči!
Dokončujeme systém hodností a řádů. V nejbližší době bude popis této funkce zveřejněn na blogu Administrace. Obecně by hodnosti měly stimulovat bitvy se sobě rovnými nebo silnějšími protivníky. Každá POSTAVA bude dostávat body hodností, získávat hodnosti (od rekruta po generála - celkem 29 hodností). Z jednotlivých hodností postav se bude skládat celková hodnost vaší jednotky. Čím vyšší bude hodnost jednotky, tím více kreditů budete dostávat za dobývání, šachty i bitvy v aréně. *

Nabrat body hodnosti pomocí multů nepůjde, protože za domluvené bitvy dostanete prd )) "v orig. не получиться, так как за договорные бои будет дырка от бублика ))". Jakto? Nepovím. Uvidíte sami. **

Čím težší soupeř, tím více bodů hodnosti budete moci za bitvu získat. Po zavedení - začínají všichni hráči na hodnosti Rekrut a na kariérním žebříčku budou mít nulu.

Čekejte na oznámení v blogu Administrace.

konec citace.

* - Je jasné, že autoři míří na budování jedné postavy, která by měla vyšší hodnost a tím dostávat více kreditů (nežli několik "rekrut účtů).

** - Necháme se překvapit jaká opatření budou přijata, údajně má mít vliv, pokud se postavy/hráči před, nebo během boje, spolu baví na chatu... (ty jsou všechny samozřejmě logovány,  i když bany padají jen za ty veřejné, ukládají se i klanové a soukromé - inu, pozor nepřítel naslouchá :)

Předpokládám, že v hodnocení bude zahrnuta i náhlá porážka tří plně vybavených postav generála jedinou neozbrojenou postavou rekruta :).

 

 Pokud to tedy chápu dobře, pak chtějí autoři snížit množství farmářů tím, že za bitvu dostanete kredity podle souhrnné hodnosti vašich postav - ta bude u nově založených účtů samozřejmě nulová a zisk tedy nízký.

Hodnost pak poroste (hlavně) vítězstvími nad hodnostně vyššími soupeři. Generál by pak za totožnou bitvu bral třeba 10x více kreditů než rekrut... Systém navíc usnadňuje silným hráčům hledání soupeřů - budou atraktivní díky možnosti získat na nich vysoké hodnostní ohodnocení. Ovšem tohle je jen spekulace :).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode