České stránky o hře Total Influence Online

Zprávy 21/2010

12.11.2010 15:03

    V minulém týdnu začalo odchytávání mezer a bugů na serveru Arizona, server byl pro začátek přesunut na novou IP adresu, jiné je pouze koncové číslo serveru, které je nyní .11 namísto .169, ISP tedy zřejmě stále ten samý. Hardware asi bohužel zůstal také stejný, protože žádné citelné změny k lepšímu jsem po přesunu nezaznamenal.
Naopak, silně se zvýšil počet odpojení od serveru.

Včera byla údajně na server nalita první várka oprav, nyní pozorují dopady.

S výše uvedenými akcemi souvisí značný počet cílených restartů serveru, připočteme-li i nestabilní spojení na novou adresu, je provozování tržnice za těchto podmínek přinejmenším nesnadné.

Včera jsem proto spustil makro na pravidelnou obnovu připojení a spuštění prodeje - jestli mi budete psát a nedočkáte se odpovědi, znamená to, že nejsem u počítače a vše probíhá bez dozoru. Pokud se jedná o něco důležitého, pište mi raději na mail. Zprávy i chaty ve hře mají v současnosti jen velice omezenou životnost.

.............

Během týdne (či maximálně dvou :D) by měl být spuštěn "zátěžový" test šachet pro prvních 100 dobrovolníků. Testovací server prozatím údajně poběží jen 2-3 hodiny denně.

.............

Autoři vylezli s nečekaným dementi různých fám (o řadě z nich jsem předtím ani neslyšel :D).

a)- Není pravda, že by se projekt měl prodávat, a nikdy se prodávat nebude.

b)- Není pravda, že by projekt měl končit.

c)- Není pravda, že by projekt opustili zakládající autoři (imho myšleno AlexAlpatoff, 3DPower a Needle).

d)- Projekt naopak personálně posílil a nedávno byl obskurní organizací RIW2010 zařazen mezi 10 nejlepších online her ruského internetu. (Bez uvedení jakýchkoli odkazů ze strany dev - hráči později vyhrabali nějaké hodnocení, kde se TIO naléza na 16. místě a ani není zřejmé ve kterém roce hodnocení probíhalo :D).

e)- Ano, bany ve hře je možné anulovat za úplatů. Ceník neuveden.
(Dle různých pramenů stojí permanentní ban  10.000, nelogicky prý "s možností kupovat gold" 20.000 rublů... - někteří hráči mluví i o pouhých 1000 rublech. Předpokládám, že se ceny mohou lišit podle stavu vašeho konta, ceny vybavení a postavení ve hře (level, klan atp.), případně i dle provinění. Každopádně jednání probíhají po ICQ a v ruštině, pro nás jde tedy o celkem nedostupnou záležitost, navíc pravděpodobně i ještě dražší.) 

f)- Finanční situace je uspokojivá. Problémy s hotovostí se neočekávají. Příjmy stoupají.

V souvislosti s bodem c) je zajímavé, že hned o dva dny později se na fóru objevila zpráva od Needla o záplatování serveru. Jednalo se přitom o celkem nepodstatnou informaci, která by jindy nebyla vůbec publikována. Jinak měl Needle poslední předchozí příspěvek někdy před 6 měsíci, resp. objevuje se na fóru zhruba s půlročními rozestupy :D.
Zřejmě je opravdu důležité uklidnit hráče.

.............

Do týdne by se údajně také měly vrátit deaktivované značky a odprodej na $. Kdo tomu uvěří, může nyní lacino nakoupit spoustu sebevražedných vest :D.

.............

Někteří z klanových spoluhráčů náhle dosáhli poměrně slušného postupu v ranku jednotky, některé z dosažených hodností se vymykají i odhadu o jak vysokou šajbu by mohlo jít :).

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode